Home » National » Andreea Esca somată să aleagă: PRO TV sau Adrian Sârbu

Andreea Esca somată să aleagă: PRO TV sau Adrian Sârbu

Noua conducere a Pro TV continuă războiul cu tot ceea ce a reprezentat fostul boss Adrian Sârbu. Cel mai recent atac al noului director, lituanianul Aleksandras Cesnavicius a fost dat la emblema postului, Andreea Esca .

Prezentatoarea Știrilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusă să aleagă: fie rămâne la pupitrul știrilor, fie continuă ca Director Editorial la revista „The One”, aflată în portofoliul Mediafax Group, deținut de Adrian Sârbu, fostul său mentor. Andreea Esca este șefă la „The One” din anul 2004. Revista a rămas în proprietatea lui Adrian Sârbu atunci când acestas-a rupt de Grupul PRO și de CME, în august 2013. Noua conducere a Pro TV, reprezentantă de DirectorulAleksandras Cesnavicius a transmis săptămâna trecută căniciun angajat Pro TV SA nu mai poate lucra în paralel și pentru Mediafax Group. Vizate în mod direct sunt Andreea Esca și Oana Cuzino, care prezintă la Pro TV emisiunea „Ce se întâmplă doctore?”, dar conduce și revista cu același nume, CSID, aflată tot în proprietatea lui Adrian Sârbu prin Mediafax Group.

Oana Cuzino, în discuții cu Mediafax

Surse de la Mediafax ne-au informat că Oana Cuzino a anunțat deja despre situația în care a fost pusă de conducerea Pro TV și poartă discuții cu Mediafax Group. Andreea Esca nu a făcut deocamdată niciun pas, dar se așteaptă ca săptămâna asta să renunțe și ea la conducerea revistei „The One”. Decizia managementului PRO reprezintă și o lovitură financiară pentru Andreea Esca. Ea ridica lunar, potrivit surselor noastre, în jur de 2.500 de euro de la Mediafax Group în calitate de Redactor-șef la „The One”, sumă care nu va fi compensată printr-o creștere de salariu la Pro TV.

Sursa: reportervirtual.ro

Noua conducere a Pro TV continuă războiul cu tot ceea ce a reprezentat fostul boss Adrian Sârbu. Cel mai recent atac al noului director, lituanianul Aleksandras Cesnavicius a fost dat la emblema postului, Andreea Esca . Prezentatoarea Știrilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusă să aleagă: fie rămâne la pupitrul știrilor, fie continuă ca Director Editorial la revista „The One”, aflată în portofoliul Mediafax Group, deținut de Adrian Sârbu, fostul său mentor. Andreea Esca este șefă la „The One” din anul 2004. Revista a rămas în proprietatea lui Adrian Sârbu atunci când acestas-a rupt de Grupul PRO și de CME, în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: