Home » Social » Bursa locurilor de muncă

Bursa locurilor de muncă

Bursa locurilor de muncă din acest an va avea loc pe 25 aprilie, simultan în Vaslui, Bârlad și Huși.

«Pe această cale, informăm agenții economici că participarea la bursă este gratuită și reprezintă o oportunitate de a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal în vederea ocupării posturilor vacante», a declarat Laura Toporăscu, purtător de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui.

Agenții economici interesați trebuie să trimită din timp ofertele la numărul de fax 0235/317.717 sau pe adresa de e-mail vaslui@ajofm.ro, în care să specifice opțiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun și meseriile în care sunt aceste posturi. Data limită pentru depunerea ofertelor este 24 aprilie.

Pentru rezervarea standurilor la Vaslui, agenții economici trebuie să se adreseze la sediul AJOFM sau la telefon 0235/373.717, pentru Bârlad – sediul ALOFM sau la telefon 0327/073.988, iar pentru Huși – sediul ALOFM sau la telefon 0371/073.989.

Bursa locurilor de muncă din acest an va avea loc pe 25 aprilie, simultan în Vaslui, Bârlad și Huși. «Pe această cale, informăm agenții economici că participarea la bursă este gratuită și reprezintă o oportunitate de a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal în vederea ocupării posturilor vacante», a declarat Laura Toporăscu, purtător de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui. Agenții economici interesați trebuie să trimită din timp ofertele la numărul de fax 0235/317.717 sau pe adresa de e-mail vaslui@ajofm.ro, în care să specifice opțiunea participării la bursă,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: