Home » World » Canada expulzează un diplomat rus, în contextul tensiunilor din Ucraina

Canada expulzează un diplomat rus, în contextul tensiunilor din Ucraina

Autoritățile canadiene au decis, marți, expulzarea unui diplomat rus, atașat militar adjunct al ambasadei Rusiei la Ottawa, în contextul tensiunilor din Ucraina.

Locotenentul colonel Iuri Bezler, aflat în funcție timp de aproximativ un an, a primit ordinul de a părăsi Canada în termen de două săptămâni,potrivit cotidianului Ottawa Citizen și postului public de televiziune CBC, care citează surse sub protecția anonimatului.

Ambasada Rusiei și Ministerul canadian de Externe au refuzat să comenteze aceste informații.

Expulzarea lui Bezler are loc în contextul crizei din Ucraina, care se confruntă cu o amenințare de secesiune a zonelor rusofone de la frontiera cu Rusia. Anterior, Canada a expulzat nouă militari ruși fără acreditare diplomatică.

Autoritățile canadiene au decis, marți, expulzarea unui diplomat rus, atașat militar adjunct al ambasadei Rusiei la Ottawa, în contextul tensiunilor din Ucraina. Locotenentul colonel Iuri Bezler, aflat în funcție timp de aproximativ un an, a primit ordinul de a părăsi Canada în termen de două săptămâni,potrivit cotidianului Ottawa Citizen și postului public de televiziune CBC, care citează surse sub protecția anonimatului. Ambasada Rusiei și Ministerul canadian de Externe au refuzat să comenteze aceste informații. Expulzarea lui Bezler are loc în contextul crizei din Ucraina, care se confruntă cu o amenințare de secesiune a zonelor rusofone de la frontiera cu Rusia. Anterior, Canada…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: