Home » Sport » “Mă simt bine la HC Vaslui”
Vlad Zaharia

“Mă simt bine la HC Vaslui”

 Vlad Zaharia s-a numărat printre cei mai buni jucători de la HC Vaslui în meciul cu HCM Cîmpina, scor 62-7.

Cel mai tânăr jucător de la HC Vaslui, Vlad Zaharia, a avut o evoluție excelentă în fața echipei HCM Cîmpina, într-un meci în care a marcat opt goluri.

“A fost un meci ușor, mai mult de juniori. Sunt învățat cu asemenea jocuri, mai ales că abia am venit de la juniori. A fost prea ușor pentru noi”, a spus Zaharia.

El este mândru că face parte dintr-un grup puternic și speră ca de la vară să evolueze în Liga Națională.

“E foarte bine, dar în același timp foarte greu, fiindcă trebuie să țin pasul cu ei. Venind de la o echipă de juniori, mi-e foarte greu să mă adaptez, dar încerc să fiu la nivelul lor”, a conchis tânărul handbalist.

 Vlad Zaharia s-a numărat printre cei mai buni jucători de la HC Vaslui în meciul cu HCM Cîmpina, scor 62-7. Cel mai tânăr jucător de la HC Vaslui, Vlad Zaharia, a avut o evoluție excelentă în fața echipei HCM Cîmpina, într-un meci în care a marcat opt goluri. “A fost un meci ușor, mai mult de juniori. Sunt învățat cu asemenea jocuri, mai ales că abia am venit de la juniori. A fost prea ușor pentru noi”, a spus Zaharia. El este mândru că face parte dintr-un grup puternic și speră ca de la vară să evolueze în Liga Națională.…

Review Overview

User Rating: 4.15 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: