Home » Politic » PSD, deranjat de campania lui Antonescu
Doina Silistru

PSD, deranjat de campania lui Antonescu

“În continuare, motivele ruperii USL, care cad exclusiv în sarcina domnului președinte Antonescu, rămân neclare”, a declarat senatoarea Doina Silistru.

Liderii social-democrați sunt tot mai nemulțumiți de strategia electorală a președintelui PNL, Crin Antonescu, fostul lor aliat. Cei de la PSD susțin că acesta desfășoară un atac nesfârșit la adresa lor.

“Cred că nimeni în țara asta nu se mai îndoiește de buna credință a PSD, rămas cu povara guvernării și riscurile, inclusiv electorale, care decurg din asta. Pe de altă parte, în continuare, motivele ruperii USL, care cad exclusiv în sarcina domnului președinte Antonescu, rămân neclare. Nici acum, la atâta timp distanță de momentul despărțirii, acestea nu au fost explicate cu subiect și predicat, ca să știm și noi, în sfârșit, ce-am făcut de l-am supărat atât de tare, încât să rupă o uniune cu un atât de formidabil succes la cetățeni. În schimb, cu cât se apropie nu doar alegerile europarlamentare, ci mai cu seamă prezidențialele, diatriba liberală capătă accente nedorite și chiar ciudate. Știm că domnul președinte Antonescu este un bun vorbitor, de asta nu se îndoiește nimeni. De altfel, mare parte din șarmul domniei sale stă în verb. Eu una îl ascult cu plăcere ori de câte ori am ocazia, dar vine o vreme când ori îți pui dopuri în urechi ori te rogi, pur și simplu, pentru puțină liniște. Ascultându-l la nesfârșit, uiți că te afli aici nu pentru a te certa, ci pentru a guverna!”, a declarat senatoarea PSD Doina Silistru.

Tot social-democrații vasluieni spun că, în această perioadă, nu se pune accent pe alegerile europarlamentare, așa cum ar fi normal, ci se discută tot mai aprins despre cine pe cine susține în turul doi al prezidențialelor, dacă dreapta – consolidată sau nu – poate bate candidatul PSD.

“Acestea sunt teme false! Avem multe alte probleme, toate mult mai importante, de rezolvat. În 2012, am prezentat țării o sumă de obiective pe care trebuie, în continuare, să le gestionăm. Avem de plătit pensii, salarii, avem și un context internațional din ce în ce mai tensionat. Peste toate, pentru unii prilej de bucurie și binecuvântare, pentru alții un nou motiv de disperare, evident, pentru sărmanii încă mulți ai acestei țări, se apropie sărbătorile de Paște. Sper ca perioada aceasta încărcată de spiritualitate să mai calmeze din elanul celor care uită că politica justă înseamnă înainte de orice guvernare, nu un etern război al declarațiilor. Noi ne vom păstra buna credință la adresa partenerilor conjunctural plecați și mai cu seamă vom încerca să ducem cu bine sarcina guvernării. Până atunci, dați, domnilor, că aveți în cine! Dar nu uitați: ce nu ne omoară ne face mai puternici!», a mai spus Doina Silistru.

“În continuare, motivele ruperii USL, care cad exclusiv în sarcina domnului președinte Antonescu, rămân neclare”, a declarat senatoarea Doina Silistru. Liderii social-democrați sunt tot mai nemulțumiți de strategia electorală a președintelui PNL, Crin Antonescu, fostul lor aliat. Cei de la PSD susțin că acesta desfășoară un atac nesfârșit la adresa lor. “Cred că nimeni în țara asta nu se mai îndoiește de buna credință a PSD, rămas cu povara guvernării și riscurile, inclusiv electorale, care decurg din asta. Pe de altă parte, în continuare, motivele ruperii USL, care cad exclusiv în sarcina domnului președinte Antonescu, rămân neclare. Nici acum, la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: