Home » Sport » Amical cu Știința 2 Bacău

Amical cu Știința 2 Bacău

Sâmbătă, de la ora 11, iubitorii de handbal din Vaslui sunt așteptați la Sala Sporturilor pentru a urmări partida amicală dintre HC Vaslui și Știința 2 Bacău.

Vasluienii se pregătesc de zor pentru meciul cu CSM Călărași. Handbaliștii profită de întreruperea de campionat și vor susține mai multe meciuri amicale. După prezența la turneul internațional de la Chișinău și “dubla” cu Odorhei, formația antrenată de Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma mai are programată o “dublă” cu echipele din Bacău.

Mai întâi, sâmbătă, în Sala Sporturilor din localitate, HC Vaslui va întâlni colega de serie Știința 2 Bacău, într-o partidă de verificare, urmând ca pe 18 aprilie să se deplaseze pe terenul vicecampioanei României, Știința Municipal Bacău, pentru un alt joc amical. Pe 24 aprilie, handbaliștii vasluieni vor evolua în campionat, în deplasare, cu HC Buzău, după care vor disputa finala seriei, pe 4 mai, cu CSM Călărași.

În prezent, HC Vaslui ocupă prima poziție în clasament, la egalitate de puncte cu echipa călărășeană, însă cu un golaveraj net superior.

Sâmbătă, de la ora 11, iubitorii de handbal din Vaslui sunt așteptați la Sala Sporturilor pentru a urmări partida amicală dintre HC Vaslui și Știința 2 Bacău. Vasluienii se pregătesc de zor pentru meciul cu CSM Călărași. Handbaliștii profită de întreruperea de campionat și vor susține mai multe meciuri amicale. După prezența la turneul internațional de la Chișinău și “dubla” cu Odorhei, formația antrenată de Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma mai are programată o “dublă” cu echipele din Bacău. Mai întâi, sâmbătă, în Sala Sporturilor din localitate, HC Vaslui va întâlni colega de serie Știința 2 Bacău, într-o partidă de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: