Home » Social » Curentul trece, aberațiile rămân: “Profesioniștii” E-ON

Curentul trece, aberațiile rămân: “Profesioniștii” E-ON

Lucrările de modernizare a instalației electrice de la blocurile 11, 12 și 13 din cartierul vasluian Donici-Călugăreni, suspendate după ce locatarii s-au plâns că este afectată structura de rezistență a clădirilor, nu au fost reluate nici la ora actuală.

Lucrările de modernizare a instalației electrice de la blocurile 11, 12 și 13 din Vaslui au rămas în coadă de pește și nu sunt semne că vor fi reluate prea curând. Cablurile electrice înșirate pe pereți, de la parter până la etajul patru, îi deranjează pe locatari, care nu sunt obișnuiți cu o asemenea debandadă.

“N-a făcut nimic. E bătaie de joc. Ne e rușine când vine cineva pe scară. Au mai dat și găuri când au verificat. Acum, nu știu. O să plătim noi? E ceva care este făcut fără aprobarea noastră. Ne-am trezit că sparg pereții. Măcar dacă ar veni odată să termine, că nu se mai poate”, ne-a declarat Florin Popescu, unul dintre locatarii blocului 12.

Amintim că salariații E-ON care aveau misiunea de a aplica pe pereți o instalație electrică nouă au început lucrările fără autorizație, în octombrie 2013, iar o lună mai târziu le-au abandonat din cauză că locatarii s-au plâns că se dau găuri în grinzi și în planșee și se slăbește rezistența clădirilor. Lucrările au fost sistate din dispoziția Inspectoratului în Construcții Vaslui și n-au mai fost reluate. Vreme de trei luni, E-ON a crezut greșit că Inspectoratul în Construcții va face expertiza blocurilor, după care a fost amendată. În urmă cu trei săptămâni, o primă minune s-a produs.

“Au făcut expertiză și au intrat în legalitate. Cel care făcut expertiza a spus că nu este afectată structura de rezistanță a blocului. Și-a asumat răspunderea. Lucrările pot continua”, ne-a declarat Tiberiu Crăiescu, șeful Inspectoratului în Construcții Vaslui .

Cu toate acestea, lucările sunt abandonate. Rămâne de văzut când se vor apuca de lucru “profesioniștii” de la E-ON.

Lucrările de modernizare a instalației electrice de la blocurile 11, 12 și 13 din cartierul vasluian Donici-Călugăreni, suspendate după ce locatarii s-au plâns că este afectată structura de rezistență a clădirilor, nu au fost reluate nici la ora actuală. Lucrările de modernizare a instalației electrice de la blocurile 11, 12 și 13 din Vaslui au rămas în coadă de pește și nu sunt semne că vor fi reluate prea curând. Cablurile electrice înșirate pe pereți, de la parter până la etajul patru, îi deranjează pe locatari, care nu sunt obișnuiți cu o asemenea debandadă. “N-a făcut nimic. E bătaie de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: