Home » National » Fenomenul «Luna sângerie», semn pentru o nouă Apocalipsă?

Fenomenul «Luna sângerie», semn pentru o nouă Apocalipsă?

O eclipsă totală de Lună, ce va avea loc pe 15 aprilie și care va dura peste o oră și 15 minute, dă emoții amatorilor de teorii despre sfârșitul lumii.
Eclipsa, care face parte din seria “tetrada”, este denumită și fenomenul “Lunii sângerii” și a devenit una de importanță religioasă, pentru că va avea loc în timpul Paștelui evreiesc. Astfel, eclipsa e asociată cu o profeție din cartea Genezei și din Biblia evreiască: “Soarele se va cufunda în întuneric și Luna va deveni sângerie, înainte de marea și teribila zi a venirii Domnului”. Imediat au ieșit la rampă în toată lumea amatorii teoriilor conform cărora Apocalipsa e aproape.
Sursa: libertatea.ro

O eclipsă totală de Lună, ce va avea loc pe 15 aprilie și care va dura peste o oră și 15 minute, dă emoții amatorilor de teorii despre sfârșitul lumii. Eclipsa, care face parte din seria “tetrada”, este denumită și fenomenul “Lunii sângerii” și a devenit una de importanță religioasă, pentru că va avea loc în timpul Paștelui evreiesc. Astfel, eclipsa e asociată cu o profeție din cartea Genezei și din Biblia evreiască: “Soarele se va cufunda în întuneric și Luna va deveni sângerie, înainte de marea și teribila zi a venirii Domnului”. Imediat au ieșit la rampă în toată…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: