Home / Sport / “Nu sunt cerșetor!”

“Nu sunt cerșetor!”

Nuno Viveiros s-a adresat administratorului FC Vaslui, Ciprian Damian, după ce acesta a declarat că sunt jucători care au împrumutat bani de la diferite persoane din oraș pentru a supraviețui.

Administratorul FC Vaslui, Ciprian Damian, încă nu a găsit soluții pentru a pune capăt frământărilor de la echipă. În schimb, îi incită pe jucători. Ultima sa găselniță este legată de faptul că unii dintre galben-verzi trăiesc pe credit.

“Antal are 12 salarii pe care nu le-a luat, Viveiros are opt. Ei au trăit pe baza unor împrumuturi făcute la persoane din oraș, bazându-se că le pot da înapoi când vor lua salarii”, a declarat Ciprian Damian.

Nuno Viveiros a replicat imediat, catalogând ca denigratoare afirmațiile oficialului FC Vaslui. Portughezul a afirmat că nu a împrumutat niciodată bani de la persoane din oraș, chiar dacă nu și-a mai încasat drepturile financiare de luni bune.

“Nu este adevărat ce se spune. Nu sunt cerșetor! E o situație delicată la club, însă nu am împrumutat niciodată bani. Sunt o persoană organizată și am avut grijă să-mi pun deoparte anumite sume. E trist ceea ce se întâmplă la echipă, însă nu am apelat la împrumuturi. E o minciună să se vorbească așa de mine”, a spus portughezul.

Fotbaliștii vasluieni se antrenează în continuare, însă nu au decis dacă se vor prezenta la meciul cu Steaua, programat vineri, de la ora 20.30.

Nuno Viveiros s-a adresat administratorului FC Vaslui, Ciprian Damian, după ce acesta a declarat că sunt jucători care au împrumutat bani de la diferite persoane din oraș pentru a supraviețui. Administratorul FC Vaslui, Ciprian Damian, încă nu a găsit soluții pentru a pune capăt frământărilor de la echipă. În schimb, îi incită pe jucători. Ultima sa găselniță este legată de faptul că unii dintre galben-verzi trăiesc pe credit. “Antal are 12 salarii pe care nu le-a luat, Viveiros are opt. Ei au trăit pe baza unor împrumuturi făcute la persoane din oraș, bazându-se că le pot da înapoi când vor…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: