Home » Sport » “Nu sunt cerșetor!”

“Nu sunt cerșetor!”

Nuno Viveiros s-a adresat administratorului FC Vaslui, Ciprian Damian, după ce acesta a declarat că sunt jucători care au împrumutat bani de la diferite persoane din oraș pentru a supraviețui.

Administratorul FC Vaslui, Ciprian Damian, încă nu a găsit soluții pentru a pune capăt frământărilor de la echipă. În schimb, îi incită pe jucători. Ultima sa găselniță este legată de faptul că unii dintre galben-verzi trăiesc pe credit.

“Antal are 12 salarii pe care nu le-a luat, Viveiros are opt. Ei au trăit pe baza unor împrumuturi făcute la persoane din oraș, bazându-se că le pot da înapoi când vor lua salarii”, a declarat Ciprian Damian.

Nuno Viveiros a replicat imediat, catalogând ca denigratoare afirmațiile oficialului FC Vaslui. Portughezul a afirmat că nu a împrumutat niciodată bani de la persoane din oraș, chiar dacă nu și-a mai încasat drepturile financiare de luni bune.

“Nu este adevărat ce se spune. Nu sunt cerșetor! E o situație delicată la club, însă nu am împrumutat niciodată bani. Sunt o persoană organizată și am avut grijă să-mi pun deoparte anumite sume. E trist ceea ce se întâmplă la echipă, însă nu am apelat la împrumuturi. E o minciună să se vorbească așa de mine”, a spus portughezul.

Fotbaliștii vasluieni se antrenează în continuare, însă nu au decis dacă se vor prezenta la meciul cu Steaua, programat vineri, de la ora 20.30.

Nuno Viveiros s-a adresat administratorului FC Vaslui, Ciprian Damian, după ce acesta a declarat că sunt jucători care au împrumutat bani de la diferite persoane din oraș pentru a supraviețui. Administratorul FC Vaslui, Ciprian Damian, încă nu a găsit soluții pentru a pune capăt frământărilor de la echipă. În schimb, îi incită pe jucători. Ultima sa găselniță este legată de faptul că unii dintre galben-verzi trăiesc pe credit. “Antal are 12 salarii pe care nu le-a luat, Viveiros are opt. Ei au trăit pe baza unor împrumuturi făcute la persoane din oraș, bazându-se că le pot da înapoi când vor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile