Home » Sport » Părinți provocați la mișcare

Părinți provocați la mișcare

În premieră, o școală din municipiul Vaslui a organizat o competiție sportivă la care concurenți au fost părinții, alături de copii. Inițiativa aparține profesoarei Mihaela Lefter, care a reușit să strângă la startul întrecerii peste 200 de participanți.

Școala nr. 5 “Ștefan cel Mare” Vaslui a fost gazda unei premiere sportive. La inițiativa profesoarei Mihaela Lefter, părinții elevilor au fost provocați de copii la mișcare. Peste 200 de concurenți au răspuns invitației și au fost antrenați într-un joc aplicativ, în care au fost nevoiți să alerge în sac, să treacă peste obstacole și să alerge cu mingea printre jaloane, iar câștigătorii au fost desemnați în urma unor aruncări la coșul de baschet.

“Este o idee foarte bună. Chiar nu m-am mai jucat de mult alături de copilul meu. E nevoie de așa ceva. Decât să-l ții în fața calculatorului, mai bine mergem pe terenul de sport la mișcare”, a spus o mămică.

Organizatorii au fost suprinși în mod plăcut de numărul mare de concurenți și intenționează să permanentizeze evenimentul.

“E o bucurie să vezi că la inițiativa noastră au răspuns numeroși părinți. E o dovadă că semnalul tras de noi a fost perceput foarte bine. Ne dorim ca elevii noștri să petreacă timpul liber făcând mișcare și să-i scoatem din fața calculatorului. Un prim pas a fost făcut, urmează ca părinții să se implice în continuare și să se preocupe mai mult de copiilor lor, orientându-i către sport”, a declarat profesoara Mihaela Lefter.

Câștigătorii au fost recompensați cu diplome de conducerea școlii.

În premieră, o școală din municipiul Vaslui a organizat o competiție sportivă la care concurenți au fost părinții, alături de copii. Inițiativa aparține profesoarei Mihaela Lefter, care a reușit să strângă la startul întrecerii peste 200 de participanți. Școala nr. 5 “Ștefan cel Mare” Vaslui a fost gazda unei premiere sportive. La inițiativa profesoarei Mihaela Lefter, părinții elevilor au fost provocați de copii la mișcare. Peste 200 de concurenți au răspuns invitației și au fost antrenați într-un joc aplicativ, în care au fost nevoiți să alerge în sac, să treacă peste obstacole și să alerge cu mingea printre jaloane, iar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: