Home » Justitie » De beat ce era, s-a răsturnat cu mașina!

De beat ce era, s-a răsturnat cu mașina!

Două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe câmp din vina șoferului, care era într-o avansată stare de ebrietate. Accidentul de circulație a avut loc joi seară, în jurul orei 21.00, pe DE 581, pe raza comunei Banca. Din fericire, cei doi pasageri aflați în mașină nu au suferit leziuni grave, însă au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Accidentul a avut loc pe raza comunei Banca, pe un sector de drum în afara localității. Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din satul Horoiata, comuna Bogdănești, conducea un autoturism marca Opel Astra din direcția Vaslui către Bârlad. Din cauza faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autovehicului a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a și răsturnat. Doua persoane au avut nevoie de asistență medicală și au fost transportate la spital, una la Bârlad și una la Vaslui. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani și un tânăr de 22 de ani, ambii din Horoiata, comuna Bogdănești, care au fost diagnosticați cu policontuzii prin accident rutier”, ne-a declarat subcomisar de poliție Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

În urma testării șoferului Vasile Tudorache cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Chiar dacă acesta nu a suferit leziuni, a fost totuși transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițistii au deschis pe numele lui un dosar penal pentru infracțiunile de vătamare corporală din culpă și conducere a unui autovehicul de către o persoană aflată sub inflența băuturilor alcoolice.

Două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe câmp din vina șoferului, care era într-o avansată stare de ebrietate. Accidentul de circulație a avut loc joi seară, în jurul orei 21.00, pe DE 581, pe raza comunei Banca. Din fericire, cei doi pasageri aflați în mașină nu au suferit leziuni grave, însă au avut nevoie de îngrijiri medicale. "Accidentul a avut loc pe raza comunei Banca, pe un sector de drum în afara localității. Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din satul Horoiata, comuna Bogdănești, conducea un autoturism marca Opel…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: