Home » Social » „Ouă încondeiate. Icoane – Expoziție, Atelier, Vânzare”

„Ouă încondeiate. Icoane – Expoziție, Atelier, Vânzare”

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului „Ouă încondeiate. Icoane – Expoziție, Atelier, Vânzare” se va derula la Vaslui în perioada 12-13 aprilie. Evenimentul a devenit tradiție în pragul Sfintelor Sărbători Pascale.

Organizatorii, Consiliul Județean, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Primăria municipiului Vaslui, consideră că susținerea elementelor de patrimoniu cultural și material și organizarea de manifestări culturale apreciate pentru ținuta artistică deosebită sunt elemente de care vasluienii iubitori de frumos și artă se vor bucura.

Peste 20 de artizani din regiunea Moldovei și-au anunțat prezența cu exponate reprezentative pentru zona din care provin. Și artistul Adrian Naidin a răspuns invitației Primăriei Vaslui, astfel că, sâmbătă, 12 aprilie, începând cu ora 18, în foaierul Casei de Cultură, va susține un recital alături de îndrăgita corală „Fantasia”, încununând astfel regalul vizual al tradițiilor.

„Participarea în număr cât mai mare a iubitorilor de muzică și artă va confirma încă o dată că în municipiul Vaslui cultura este apreciată și pusă în valoare!”, au spus organizatorii.

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului „Ouă încondeiate. Icoane - Expoziție, Atelier, Vânzare” se va derula la Vaslui în perioada 12-13 aprilie. Evenimentul a devenit tradiție în pragul Sfintelor Sărbători Pascale. Organizatorii, Consiliul Județean, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Primăria municipiului Vaslui, consideră că susținerea elementelor de patrimoniu cultural și material și organizarea de manifestări culturale apreciate pentru ținuta artistică deosebită sunt elemente de care vasluienii iubitori de frumos și artă se vor bucura. Peste 20 de artizani din regiunea Moldovei și-au anunțat prezența cu exponate reprezentative pentru zona din care provin. Și artistul Adrian…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: