Home » Sport » Primul plecat! Celeban a devenit liber de contract
Piotr Celeban

Primul plecat! Celeban a devenit liber de contract

Polonezul Piotr Celeban nu a mai rezistat frământărilor de la FC Vaslui și și-a reziliat contractul pe cale amiabilă.

Piotr Celeban este primul jucător care a cedat în fața problemelor financiare de la FC Vaslui. Nemulțumit că nu și-a mai încasat salariul de luni bune, polonezul s-a prezentat ieri în fața șefilor, împreună cu avocatul personal, solicitând rezilierea contractului. Șefii galben-verzilor nu au avut ce face, semnând pentru ruperea înțelegerii, astfel că jucătorul a devenit liber de contract.

Celeban a fost la un pas de părăsi echipa și în vara anului trecut, tot din cauza restanțelor financiare, însă până la urmă a rămas, clubul reușind să-i achite datoriile. În iarnă, fundașul a fost ofertat de Betis Sevilla, însă mutarea nu a mai avut loc.

Celeban are 59 de meciuri în tricoul Vasluiului, pentru care a marcat 13 goluri. Polonezul a fost singurul integralist de la galben-verzi în acest sezon, bifând toate cele 26 de meciuri.

Polonezul Piotr Celeban nu a mai rezistat frământărilor de la FC Vaslui și și-a reziliat contractul pe cale amiabilă. Piotr Celeban este primul jucător care a cedat în fața problemelor financiare de la FC Vaslui. Nemulțumit că nu și-a mai încasat salariul de luni bune, polonezul s-a prezentat ieri în fața șefilor, împreună cu avocatul personal, solicitând rezilierea contractului. Șefii galben-verzilor nu au avut ce face, semnând pentru ruperea înțelegerii, astfel că jucătorul a devenit liber de contract. Celeban a fost la un pas de părăsi echipa și în vara anului trecut, tot din cauza restanțelor financiare, însă până la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: