Home / Sport / Se dispută meciul cu Steaua: FC Vaslui merge cu juniorii

Se dispută meciul cu Steaua: FC Vaslui merge cu juniorii

Disputarea meciului dintre Steaua și FC Vaslui, programat în această seară, a devenit certitudine. Staff-ul tehnic a decis să plece aseară către capitală, cu românii din lot și cu mai mulți juniori.

Ieri a fost «ziua cea mai lungă» la FC Vaslui. Tehnicianul Liviu Ciobotariu a trecut prin momente cumplite, unice în carieră. El a încercat în mai multe lucruri să-i determine pe jucători să facă deplasarea la București, pentru meciul de diseară cu campioana, Steaua.

Galben-verzii s-au antrenat normal, însă după masa de prânz, străinii au decis că refuză să se prezinte la meciul cu Steaua, dacă nu li se achită măcar o parte din restanțele financiare. La pensiunea de la marginea Vasluiului a rămas doar staff-ul tehnic, în speranța că va găsi o soluție.

În cele din urmă, lotul s-a reunit la stadion, unde, după lungi discuții, s-a decis să se meargă în Ghencea, însă doar în ziua meciului. Antrenorii nu au fost însă de acord, hotărând să plece în capitală încă de aseară, cu românii din lot care au acceptat să facă deplasarea și cu mai mulți juniori.

Disputarea meciului dintre Steaua și FC Vaslui, programat în această seară, a devenit certitudine. Staff-ul tehnic a decis să plece aseară către capitală, cu românii din lot și cu mai mulți juniori. Ieri a fost «ziua cea mai lungă» la FC Vaslui. Tehnicianul Liviu Ciobotariu a trecut prin momente cumplite, unice în carieră. El a încercat în mai multe lucruri să-i determine pe jucători să facă deplasarea la București, pentru meciul de diseară cu campioana, Steaua. Galben-verzii s-au antrenat normal, însă după masa de prânz, străinii au decis că refuză să se prezinte la meciul cu Steaua, dacă nu li…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: