Home » Sport » Vor banii de la LPF

Vor banii de la LPF

Galben-verzii s-au adresat LPF, solicitând ca prima tranșă din drepturile TV, de pe 15 iunie, să fie virată în contul jucătorilor.

Jucătorii de la FC Vaslui au propus Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) ca, atunci când va fi virată prima tranșă din drepturile TV pentru noul sezon, banii să intre direct în conturile lor, în prezent așteptându-se un răspuns oficial de la președintele Gino Iorgulescu.

“Este adevărată varianta cu drepturile TV, dar este condiționată de obținerea licenței, pentru că sunt probleme. Dacă echipa nu primește licența, acest eventual acord va deveni nul pentru că nu vor putea juca în Liga 1. Se poate face un compromis, o reeșalonare a datoriilor din 2013, iar așa va obține licența mult mai sigur. UEFA spune că se poate. Am promisiunea din partea jucătorilor că, atunci când se va lua o decizie, voi fi anunțat. Sunt jucători care și-au depus deja memorii. Ei s-au bazat foarte mult pe dosarul de licențiere”, a declarat Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori.

Galben-verzii s-au adresat LPF, solicitând ca prima tranșă din drepturile TV, de pe 15 iunie, să fie virată în contul jucătorilor. Jucătorii de la FC Vaslui au propus Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) ca, atunci când va fi virată prima tranșă din drepturile TV pentru noul sezon, banii să intre direct în conturile lor, în prezent așteptându-se un răspuns oficial de la președintele Gino Iorgulescu. “Este adevărată varianta cu drepturile TV, dar este condiționată de obținerea licenței, pentru că sunt probleme. Dacă echipa nu primește licența, acest eventual acord va deveni nul pentru că nu vor putea juca în Liga…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: