Home / Justitie / Escroc lipsă

Escroc lipsă

Gelu Lazarciuc (32 de ani, din Bârlad) este acuzat că a înșelat mai multe persoane, pretinzându-se angajatul unei benzinării. El i-a oferit spre vânzare unui bârlădean 120 de litri de motorină pentru care a solicitat 420 de lei, sub prețul pieței. Pentru a preda carburantul, bărbatul s-a deplasat cu autoturismul cumpărătorului în zona unei parcări. A primit suma convenită și a solicitat câteva minute de așteptare pentru a intra în posesia cheii de la garajul unde era depozitată motorina. Cum nu a mai revenit la locul indicat, persoana în cauză a formulat plângere la Poliția municipiului Bârlad. Prin același mod de operare, Lazarciuc a mai înșelat patru persoane.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au efectuat cercetări cu privire la faptele comise de inculpat și au formulat o propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. De asemenea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a formulat propunere de arestare preventivă a bărbatului de 32 ani magistraților din cadrul Judecătoriei Bârlad, propunere care a fost respinsă. Ulterior, Tribunalul Vaslui a admis contestația Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad și a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cum bărbatul nu s-a predat după emiterea mandatului de arestare, polițiștii de la Investigații Criminale desfășoară activități pentru prinderea sa.

Gelu Lazarciuc (32 de ani, din Bârlad) este acuzat că a înșelat mai multe persoane, pretinzându-se angajatul unei benzinării. El i-a oferit spre vânzare unui bârlădean 120 de litri de motorină pentru care a solicitat 420 de lei, sub prețul pieței. Pentru a preda carburantul, bărbatul s-a deplasat cu autoturismul cumpărătorului în zona unei parcări. A primit suma convenită și a solicitat câteva minute de așteptare pentru a intra în posesia cheii de la garajul unde era depozitată motorina. Cum nu a mai revenit la locul indicat, persoana în cauză a formulat plângere la Poliția municipiului Bârlad. Prin același mod…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui este ...

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: