Home / Justitie / Escroc lipsă

Escroc lipsă

Gelu Lazarciuc (32 de ani, din Bârlad) este acuzat că a înșelat mai multe persoane, pretinzându-se angajatul unei benzinării. El i-a oferit spre vânzare unui bârlădean 120 de litri de motorină pentru care a solicitat 420 de lei, sub prețul pieței. Pentru a preda carburantul, bărbatul s-a deplasat cu autoturismul cumpărătorului în zona unei parcări. A primit suma convenită și a solicitat câteva minute de așteptare pentru a intra în posesia cheii de la garajul unde era depozitată motorina. Cum nu a mai revenit la locul indicat, persoana în cauză a formulat plângere la Poliția municipiului Bârlad. Prin același mod de operare, Lazarciuc a mai înșelat patru persoane.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au efectuat cercetări cu privire la faptele comise de inculpat și au formulat o propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. De asemenea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a formulat propunere de arestare preventivă a bărbatului de 32 ani magistraților din cadrul Judecătoriei Bârlad, propunere care a fost respinsă. Ulterior, Tribunalul Vaslui a admis contestația Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad și a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cum bărbatul nu s-a predat după emiterea mandatului de arestare, polițiștii de la Investigații Criminale desfășoară activități pentru prinderea sa.

Gelu Lazarciuc (32 de ani, din Bârlad) este acuzat că a înșelat mai multe persoane, pretinzându-se angajatul unei benzinării. El i-a oferit spre vânzare unui bârlădean 120 de litri de motorină pentru care a solicitat 420 de lei, sub prețul pieței. Pentru a preda carburantul, bărbatul s-a deplasat cu autoturismul cumpărătorului în zona unei parcări. A primit suma convenită și a solicitat câteva minute de așteptare pentru a intra în posesia cheii de la garajul unde era depozitată motorina. Cum nu a mai revenit la locul indicat, persoana în cauză a formulat plângere la Poliția municipiului Bârlad. Prin același mod…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: