Home » Social » Gest caritabil rarisim: Liberalii bârlădeni, alături de familiile nevoiașe

Gest caritabil rarisim: Liberalii bârlădeni, alături de familiile nevoiașe

În pragul Sărbătorilor Pascale, Organizația Municipală a Partidului Național Liberal (PNL) Bârlad a dovedit că, pe lângă activitatea politică, susține și voluntariatul pentru ajutorarea sărmanilor. Cu fondurile strânse din donații a reușit să sprijine o familie formată din șase membri, cu o situație materială precară.

Pe 5 aprilie, peste 150 de membri ai filialelor bârlădene ale Tineretului Național Liberal (TNL) și Partidului Național Liberal (PNL) au organizat Balul Caritabil „Primăvară Liberală”. Cei prezenți au donat bani cu care au fost achiziționate diverse bunuri extrem de necesare traiului de zi cu zi pentru o familie din comuna Băcani.

„Familia Cazacu trăiește la limita subzistenței, în condiții greu de descris. Părinții nu au cum să-și întrețină cei patru copii de trei, șase, nouă și zece ani, dintre care unul este nevăzător și cu alte probleme grave de sănătate. Tinerii liberali au aflat de acest caz, i-au vizitat pe cei șase membri ai familiei Cazacu în urmă cu aproximativ o săptămână și au văzut care sunt nevoile imediate ale acestora, propunându-și ca, din donațiile primite la bal, să îi ajute cu o mare parte din cele necesare”, ne-a declarat Ciprian Feraru, președintele Organizației Municipale a PNL Bârlad.

În urmă cu câteva zile, Ingrid Langaschek, Alexandru Grăjdeanu și Andra Abrose, din partea TNL, și Dumitru Boroș, Silviu Pricochi și Ciprian Feraru, din partea PNL Bârlad, au mers în localitatea Băcani cu produse alimentare, îmbrăcăminte și rechizite, în ideea de a le aduce o mică bucurie celor șase membri ai familiei Cazacu.

„Ne dorim ca și alte persoane, firme, organizații sau instituții să își îndrepte sprijinul către această familie sau către cele multe altele din județul Vaslui care trăiesc în condiții asemănătoare”, a completat președintele PNL Bârlad.

În pragul Sărbătorilor Pascale, Organizația Municipală a Partidului Național Liberal (PNL) Bârlad a dovedit că, pe lângă activitatea politică, susține și voluntariatul pentru ajutorarea sărmanilor. Cu fondurile strânse din donații a reușit să sprijine o familie formată din șase membri, cu o situație materială precară. Pe 5 aprilie, peste 150 de membri ai filialelor bârlădene ale Tineretului Național Liberal (TNL) și Partidului Național Liberal (PNL) au organizat Balul Caritabil „Primăvară Liberală”. Cei prezenți au donat bani cu care au fost achiziționate diverse bunuri extrem de necesare traiului de zi cu zi pentru o familie din comuna Băcani. „Familia Cazacu trăiește…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile