Home » Sport » “Greva poate fi reluată”

“Greva poate fi reluată”

Liviu Antal este bucuros că FC Vaslui a învins campioana și avertizează oficialii clubului că greva se va relua dacă nu se vor achita restanțele financiare.

Liviu Antal s-a bucurat de victoria cu Steaua și a dedicat succesul celor care nu au crezut în FC Vaslui: “Nu cred că această echipă s-a dat bătută vreodată. Am dat dovadă de caracter, deși unii oameni ne-au pătat imaginea. Din punctul meu de vedere, Steaua are cea mai puternică echipă din campionat. Probabil, a prins o zi mai proastă sau am fost noi prea buni”.

Jucătorul avertizează că greva se poate repeta, dacă nu vor fi rezolvate problemele financiare: “În ultimele două săptămâni, aceste probleme de la club s-au adunat asupra noastră. Toată lumea s-a bucurat de această victorie cu Steaua, mai ales că etapa trecută am pierdut cu Viitorul. Dacă nu se vor rezolva aceste probleme, se va ajunge iar la grevă. Am așteptat ca oficialii clubului să vină în ajutorul nostru și am tot sperat că se vor rezolva problemele. Vom vedea. În momentul de față, norocul nostru este că suntem o echipă foarte unită”.

Liviu Antal este bucuros că FC Vaslui a învins campioana și avertizează oficialii clubului că greva se va relua dacă nu se vor achita restanțele financiare. Liviu Antal s-a bucurat de victoria cu Steaua și a dedicat succesul celor care nu au crezut în FC Vaslui: “Nu cred că această echipă s-a dat bătută vreodată. Am dat dovadă de caracter, deși unii oameni ne-au pătat imaginea. Din punctul meu de vedere, Steaua are cea mai puternică echipă din campionat. Probabil, a prins o zi mai proastă sau am fost noi prea buni". Jucătorul avertizează că greva se poate repeta, dacă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile