Home » Administratie » Polițiștii de frontieră, asaltați de elevi

Polițiștii de frontieră, asaltați de elevi

Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui și Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Fălciu au fost gazdele a zeci de elevi de la Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși și Liceului Tehnologic „Dimitrie Cantemir” Fălciu, curioși să afle care sunt tainele meseriei de grănicer în cadrul activităților desfășurate sub egida „Școala altfel -Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Totodată, le-a fost prezentată tehnica folosită pentru supravegherea frontierei și alte echipamente din dotare.

În cadrul  aceluiași program, cu implicarea inspectorului principal Cornel Ursan, adjunct al șefului SPF Huși, și cu sprijinul financiar al Clubului „Realitatea” și Casei de Cultură Huși, au fost organizate patru turnee de șah destinate elevilor claselor 0–VIII de la școlile gimnaziale Duda, “Anastasie Panu” Huși, Epureni și nr. 1 Huși. Primii șase clasați pe categorii – băieți, respectiv fete, clasele 0-IV și V-VIII – au fost recompensați cu medalii, diplome, cupe și bani.

Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui și Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Fălciu au fost gazdele a zeci de elevi de la Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși și Liceului Tehnologic „Dimitrie Cantemir” Fălciu, curioși să afle care sunt tainele meseriei de grănicer în cadrul activităților desfășurate sub egida "Școala altfel -Să știi mai multe, să fii mai bun!". Totodată, le-a fost prezentată tehnica folosită pentru supravegherea frontierei și alte echipamente din dotare. În cadrul  aceluiași program, cu implicarea inspectorului principal Cornel Ursan, adjunct al șefului SPF Huși, și cu sprijinul financiar al Clubului „Realitatea” și Casei de Cultură Huși,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: