Home » Sport » “S-au respectat ca fotbaliști”

“S-au respectat ca fotbaliști”

Adrian Porumboiu susține că un aport important la victoria FC Vaslui în Ghencea l-a avut președintele executiv, Dragoș Iftime, care a reușit să adune echipa și să o trimită la București.

Adrian Porumboiu susține că victoria cu Steaua le aparține jucătorilor, dar și președintelui executiv al FC Vaslui, Dragoș Iftime, care a reușit să adune echipa și să o trimită la București: „Mai mult decât frumos. S-au respectat ca fotbaliști. Victoria este una care aparține jucătorilor. Nu sunt singurii jucători neplătiți, dar își vor primi prima promisă. Au jucat mult, mult peste Steaua. Victoria este a jucătorilor, dar mai ales a celor care i-au adunat, iar unul este Dragoș Iftime. Dacă nu făceau scenetele alea de prost gust pe care le-au făcut înaintea meciului, cred că era mult mai frumos. Dacă nu era Dragoș Iftime, ar fi fost o panaramă de meci, clubul s-ar fi prezentat cu juniorii. Domnul Iftime este singurul care merită aplaudat. Jucătorii au fost adunați ca pe vremea lui Ștefan cel Mare, de pe lângă butoaie și crame, și au reușit să învingă oastea Stelei”.

Adrian Porumboiu susține că un aport important la victoria FC Vaslui în Ghencea l-a avut președintele executiv, Dragoș Iftime, care a reușit să adune echipa și să o trimită la București. Adrian Porumboiu susține că victoria cu Steaua le aparține jucătorilor, dar și președintelui executiv al FC Vaslui, Dragoș Iftime, care a reușit să adune echipa și să o trimită la București: "Mai mult decât frumos. S-au respectat ca fotbaliști. Victoria este una care aparține jucătorilor. Nu sunt singurii jucători neplătiți, dar își vor primi prima promisă. Au jucat mult, mult peste Steaua. Victoria este a jucătorilor, dar mai ales…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: