Home » Invatamant » “Suflet pentru suflet”

“Suflet pentru suflet”

Pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Aurora” iepurașul a venit ceva mai devreme, ei primind cadouri de la preșcolarii Grădiniței nr. 6 Vaslui.

Elevii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Aurora” Vaslui au fost oaspeții preșcolarilor de la Grădinița nr. 6. Ei au fost implicați în diferite activități educative, iar la final lucrările lor au fost expuse pe holul grădiniței. La un moment dat, acolo a poposit și iepurașul de Paște, care a împărțit daruri. Activitatea s-a intitulat “Suflet pentru suflet” și face parte din proiectul educațional “Mânuțe întinse spre tine”, în care mai sunt implicate Grădinița nr. 11 și Școala “Mihail Sadoveanu” Vaslui.

“Copiii au avut de realizat diferite sarcini, pictură, desen și colaj, au interpretat cântece și au recitat cu ocazia sosirii iepurașului Rychy în sala de clasă. La final, iepurașul a oferit cadouri celor mai dibaci copii, iar lucrările lor au fost expuse în holul instituției. Consider că a fost o activitate atractivă pentru copii și cadrele didactice implicate, cărora le mulțumesc pentru efortul depus”, a declarat educatoarea Speranța Popovici, de la Grădinița nr. 6 Vaslui.

Pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Aurora” iepurașul a venit ceva mai devreme, ei primind cadouri de la preșcolarii Grădiniței nr. 6 Vaslui. Elevii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Aurora” Vaslui au fost oaspeții preșcolarilor de la Grădinița nr. 6. Ei au fost implicați în diferite activități educative, iar la final lucrările lor au fost expuse pe holul grădiniței. La un moment dat, acolo a poposit și iepurașul de Paște, care a împărțit daruri. Activitatea s-a intitulat “Suflet pentru suflet” și face parte din proiectul educațional “Mânuțe întinse spre tine”, în care mai sunt implicate…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: