Home / Invatamant / “Suflet pentru suflet”

“Suflet pentru suflet”

Pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Aurora” iepurașul a venit ceva mai devreme, ei primind cadouri de la preșcolarii Grădiniței nr. 6 Vaslui.

Elevii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Aurora” Vaslui au fost oaspeții preșcolarilor de la Grădinița nr. 6. Ei au fost implicați în diferite activități educative, iar la final lucrările lor au fost expuse pe holul grădiniței. La un moment dat, acolo a poposit și iepurașul de Paște, care a împărțit daruri. Activitatea s-a intitulat “Suflet pentru suflet” și face parte din proiectul educațional “Mânuțe întinse spre tine”, în care mai sunt implicate Grădinița nr. 11 și Școala “Mihail Sadoveanu” Vaslui.

“Copiii au avut de realizat diferite sarcini, pictură, desen și colaj, au interpretat cântece și au recitat cu ocazia sosirii iepurașului Rychy în sala de clasă. La final, iepurașul a oferit cadouri celor mai dibaci copii, iar lucrările lor au fost expuse în holul instituției. Consider că a fost o activitate atractivă pentru copii și cadrele didactice implicate, cărora le mulțumesc pentru efortul depus”, a declarat educatoarea Speranța Popovici, de la Grădinița nr. 6 Vaslui.

Pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Aurora” iepurașul a venit ceva mai devreme, ei primind cadouri de la preșcolarii Grădiniței nr. 6 Vaslui. Elevii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Aurora” Vaslui au fost oaspeții preșcolarilor de la Grădinița nr. 6. Ei au fost implicați în diferite activități educative, iar la final lucrările lor au fost expuse pe holul grădiniței. La un moment dat, acolo a poposit și iepurașul de Paște, care a împărțit daruri. Activitatea s-a intitulat “Suflet pentru suflet” și face parte din proiectul educațional “Mânuțe întinse spre tine”, în care mai sunt implicate…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cine sunt președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din Bârlad?

Alegeri pentru președințiile Consiliilor Școlare ...

Directoarea Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, singurul cadru didactic din județ selectat pentru o activitate organizată de Agenția Spațială Europeană

Experiență profesională remarcabilă! Mariana Balan, ...

Treizeci de elevi de liceu din județ vor vizita Parlamentul European, în cadrul Proiectului „Tineri în Parlamentul European”

Vizită la Parlamentul European! Zece ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: