Home » Sport » “Am trăit momente cumplite”
Liviu Ciobotariu

“Am trăit momente cumplite”

Tehnicianul Liviu Ciobotariu a povestit prin ce momente neplăcute a trecut înainte de jocul cu Steaua.

Liviu Ciobotariu a vorbit despre situația dificilă de la FC Vaslui și cum a reușit să-i determine pe jucători să se prezinte la meciul cu Steaua: “Este o perioadă grea. Este clar că există anumite frământări, nemulțumiri privind situația financiară a jucătorilor. Ei și-au manifestat nemulțumirea printr-o eventuală neprezentare cu Steaua. Am avut multe discuții cu ei. Le-am spus că trebuie să respectăm competiția, adversarul, nu putem să jucăm cu juniorii pentru că nu ar fi corect față de celelalte echipe din campionat. A fost foarte greu să facem această deplasare”.

Tehnicianul vasluienilor a mai spus că nu dorește nimănui să treacă prin ce a trecut el în ultimele zile: “Lucrez cu un grup care este nemulțumit, dar avem speranța că aceste probleme se vor rezolva curând, pentru că jucătorii au ajuns la o limită. E clar că, atunci când nu ți-ai primit banii, e greu să te mai antrenezi, să te gândești la joc. Sunt probleme la toate echipele, dar să ajungi să nu vrei să te prezinți la joc e o situație mai delicată”.

Ciobotariu s-a referit și la Piotr Celeban, care a solicitat să devină liber de contract: “Celeban m-a anunțat că nu mai face parte din lot, că și-a depus o hârtie și nu ne vom baza pe el. Există niște regulamente prin care, dacă nu ești plătit o anumită perioadă, poți să-ți depui memoriu. Nu e vorba că îl vrea Steaua, și-a depus memoriu”.

Tehnicianul Liviu Ciobotariu a povestit prin ce momente neplăcute a trecut înainte de jocul cu Steaua. Liviu Ciobotariu a vorbit despre situația dificilă de la FC Vaslui și cum a reușit să-i determine pe jucători să se prezinte la meciul cu Steaua: “Este o perioadă grea. Este clar că există anumite frământări, nemulțumiri privind situația financiară a jucătorilor. Ei și-au manifestat nemulțumirea printr-o eventuală neprezentare cu Steaua. Am avut multe discuții cu ei. Le-am spus că trebuie să respectăm competiția, adversarul, nu putem să jucăm cu juniorii pentru că nu ar fi corect față de celelalte echipe din campionat. A…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile