Home » Sport » Baraj în patru

Baraj în patru

FRH a decis ca în sezonul 2014-2015 Liga Națională să cuprindă 14 echipe, urmând ca locurile 13-14 să fie completate în urma unui turneu de baraj.

Federația Română de Handbal (FRH) a decis, în ședința Consiliului de Administrație de ieri, care va fi structura Ligii Naționale la masculin din sezonul următor. Federalii au hotărât ca prima ligă să fie formată din 14 echipe, urmând ca ambele câștigătoare ale celor două serii ale diviziei A să promoveze direct, iar echipele clasate pe locul doi din liga secundă să participe la un turneu de baraj în patru, alături de formațiile clasate pe locurile 11-12 din Ligă. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, iar primele două clasate vor promova pe prima scenă handbalistică a țării. Urmează ca federația să decidă unde se va desfășura turneul de promovare.

În prezent, HC Vaslui ocupă primul loc în seria A a diviziei A de handbal masculin, iar 4 mai este ziua decisivă în privința locului pe care îl va ocupa la final de sezon formația vasluiană pentru că va întâlni principala contracandidată al câștigarea seriei, CSM Călărași.

FRH a decis ca în sezonul 2014-2015 Liga Națională să cuprindă 14 echipe, urmând ca locurile 13-14 să fie completate în urma unui turneu de baraj. Federația Română de Handbal (FRH) a decis, în ședința Consiliului de Administrație de ieri, care va fi structura Ligii Naționale la masculin din sezonul următor. Federalii au hotărât ca prima ligă să fie formată din 14 echipe, urmând ca ambele câștigătoare ale celor două serii ale diviziei A să promoveze direct, iar echipele clasate pe locul doi din liga secundă să participe la un turneu de baraj în patru, alături de formațiile clasate pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: