Home / Justitie / Carambol în Bârlad

Carambol în Bârlad

Un șofer, în vârstă de 28 de ani, din Bârlad, se poate considera de-a dreptul norocos după ce, în noaptea de duminică spre luni, a intrat cu mașina în patru autoturisme și nu a pățit nimic. Incidentul s-a petrecut la câteva minute după miezul nopții, pe Bulevardul Republicii, în dreptul Bibliotecii Municipale „Stroe S. Belloescu”. Respectivul se deplasa pe direcția centru – Cerbul de Aur și a vrut să se strecoare printre mai multe autoturisme parcate pe prima bandă și un taxi care circula regulamentar pe cea de-a doua bandă. Nu a estimat bine distanța, așa că a acroșat taxiul în partea dreaptă spate, după care a fost proiectat în trei mașini parcate în fața bibliotecii. În final, s-a răsturnat pe cupolă. Din fericire, în ciuda faptului că mașina a fost „șifonată” serios, nu s-a ales cu leziuni.

„Accidentul a fost sesizat la numărul de telefon 112, la fața locului deplasându-se polițiști din cadrul Biroului Rutier Bârlad. Aceștia l-au identificat pe conducătorul auto care a provocat accidentul și l-au testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru neadaptarea vitezei și neasigurarea la schimbarea direcției de mers, cu amendă de 850 de lei și cu trei puncte de penalizare”, ne-a declarat agent principal Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Neexistând victime, nu a fost întocmit dosar penal, însă șoferul vinovat va trebui să plătească pagubele produse.

Un șofer, în vârstă de 28 de ani, din Bârlad, se poate considera de-a dreptul norocos după ce, în noaptea de duminică spre luni, a intrat cu mașina în patru autoturisme și nu a pățit nimic. Incidentul s-a petrecut la câteva minute după miezul nopții, pe Bulevardul Republicii, în dreptul Bibliotecii Municipale „Stroe S. Belloescu”. Respectivul se deplasa pe direcția centru - Cerbul de Aur și a vrut să se strecoare printre mai multe autoturisme parcate pe prima bandă și un taxi care circula regulamentar pe cea de-a doua bandă. Nu a estimat bine distanța, așa că a acroșat taxiul…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Magazinul unui fost polițist din Vaslui, distrus de un incendiu

Magazinul unui fost polițist din ...

Polițiști care fac cinste uniformei și județului Vaslui

Trei polițiști din cadrul Inspectoratului ...

O nouă promoție de polițiști, în sprijinul comunității

Ieri, la Inspectoratul de Poliție ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: