Home » Justitie » Carambol în Bârlad

Carambol în Bârlad

Un șofer, în vârstă de 28 de ani, din Bârlad, se poate considera de-a dreptul norocos după ce, în noaptea de duminică spre luni, a intrat cu mașina în patru autoturisme și nu a pățit nimic. Incidentul s-a petrecut la câteva minute după miezul nopții, pe Bulevardul Republicii, în dreptul Bibliotecii Municipale „Stroe S. Belloescu”. Respectivul se deplasa pe direcția centru – Cerbul de Aur și a vrut să se strecoare printre mai multe autoturisme parcate pe prima bandă și un taxi care circula regulamentar pe cea de-a doua bandă. Nu a estimat bine distanța, așa că a acroșat taxiul în partea dreaptă spate, după care a fost proiectat în trei mașini parcate în fața bibliotecii. În final, s-a răsturnat pe cupolă. Din fericire, în ciuda faptului că mașina a fost „șifonată” serios, nu s-a ales cu leziuni.
„Accidentul a fost sesizat la numărul de telefon 112, la fața locului deplasându-se polițiști din cadrul Biroului Rutier Bârlad. Aceștia l-au identificat pe conducătorul auto care a provocat accidentul și l-au testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru neadaptarea vitezei și neasigurarea la schimbarea direcției de mers, cu amendă de 850 de lei și cu trei puncte de penalizare”, ne-a declarat agent principal Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.
Neexistând victime, nu a fost întocmit dosar penal, însă șoferul vinovat va trebui să plătească pagubele produse.

Un șofer, în vârstă de 28 de ani, din Bârlad, se poate considera de-a dreptul norocos după ce, în noaptea de duminică spre luni, a intrat cu mașina în patru autoturisme și nu a pățit nimic. Incidentul s-a petrecut la câteva minute după miezul nopții, pe Bulevardul Republicii, în dreptul Bibliotecii Municipale „Stroe S. Belloescu”. Respectivul se deplasa pe direcția centru - Cerbul de Aur și a vrut să se strecoare printre mai multe autoturisme parcate pe prima bandă și un taxi care circula regulamentar pe cea de-a doua bandă. Nu a estimat bine distanța, așa că a acroșat taxiul…

Review Overview

User Rating: 0.6 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: