Home » National » EBA, scoasă din minți de Vica Blochina! Fiica președintelui a refuzat să mai apară în ediția specială de Paște a concursului «Dansez pentru tine»

EBA, scoasă din minți de Vica Blochina! Fiica președintelui a refuzat să mai apară în ediția specială de Paște a concursului «Dansez pentru tine»

Schimbări de ultimă oră pe lista celor care vor participa la ediția specială de Paște a emisiunii “Dansez pentru tine”, care se va difuza la PRO TV sub titulatura “Minunea dansului”. Vedeta show-ului, Elena Băsescu (34 de ani), a refuzat să urce pe scenă alături de Vica Blochina. Motivul pentru care fata cea mică a președintelui a spus “pas” este scandalul provocat în trecut de fosta balerină, care s-a lăudat că a fumat marijuana alături de soțul Elenei Băsescu.

O țară întreagă aștepta să o vadă pe Elena Băsescu unduindu-se pe scena show-ului care va fi difuzat în ajunul Paștelui. Însă, relația încordată existentă între ea și Vica a făcut-o pe mezina președintelui să renunțe! EBA, care urma să danseze la secțiunea “umanitare”, își luase în serios rolul și, alături de Vova, unul dintre membrii trupei de balet Edi Stancu, s-a pregătit intens câteva zile la rând, la studiourile Buftea, pentru apariția pe scena emisiunii-concurs. Când totul părea că merge ca uns, la urechile Elenei a ajuns informația că va fi colegă de platou cu Vica Blochina, fosta iubită a lui Pițurcă. Brunetei i s-a urcat sângele-n cap la auzul acestui nume, și asta pentru că fosta balerină a povestit într-o emisiune TV că ea și Syda, nimeni altul decât soțul Elenei, au fumat marijuana într-o escapadă în Olanda. Pentru a evita să dea nas în nas cu Vica, EBA a luat o deciz i e care i-a năucit pe organizatorii concursului: și-a luat bocceluța și a plecat acasă: “Ori eu, ori ea! Nu pot să particip la o emisiune alături de o persoană care, în trecut, a încercat să târască întrun scandal legat de droguri și de substanțe halucinogene numele soțului meu. M-am pregătit, m-am antrenat, dar nu mai dansez!”, le-a spus EBA producătorilor show-ului.

Ramona Mănescu, aut din motive politice

Un alt nume greu care ar fi trebuit să danseze la secțiunea “umanitare”, Ramona Mănescu, soția edilului de la sectorul 6 al Capitalei, a sărit din schemă imediat după ce EBA a renunțat la participarea la emisiune. Producătorii au fost nevoiți să o sune și să renunțe politicos la serviciile ei, deoarece rămăsese singurul politician în concurs. “S-ar fi interpretat că îi facem reclamă. Așa, când era și fiica președintelui, era altceva. Aveam reprezentanți din două partide”, ne-au dezvăluit surse din PRO TV.

Concurenții vor dansa cu fiii și cu fiicele lor

La secțiunea “umanitare” vor dansa perechile: coregrafa Cocuța și dansatorul Bogdan, Iulia Vântur și dansatorul Genil și, ca noutate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Producătorii caută acum a patra pereche. La secțiunea “concurs” se vor întrece Giani Kiriță, Jean de la Craiova și Vica Blochina, care vor face pereche cu copiii lor. A patra pereche din concurs este formată din Mihaela Rădulescu și coregraful Bogdan Boantă. Inițial, și Cabral a fost în cărți, dar s-a retras după câteva antrenamente.

Sursa: libertatea.ro

Schimbări de ultimă oră pe lista celor care vor participa la ediția specială de Paște a emisiunii “Dansez pentru tine”, care se va difuza la PRO TV sub titulatura “Minunea dansului”. Vedeta show-ului, Elena Băsescu (34 de ani), a refuzat să urce pe scenă alături de Vica Blochina. Motivul pentru care fata cea mică a președintelui a spus “pas” este scandalul provocat în trecut de fosta balerină, care s-a lăudat că a fumat marijuana alături de soțul Elenei Băsescu. O țară întreagă aștepta să o vadă pe Elena Băsescu unduindu-se pe scena show-ului care va fi difuzat în ajunul Paștelui. Însă,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: