Home » Invatamant » Fruntași la geografie

Fruntași la geografie

Județul Vaslui a obținut rezultate deosebite la faza națională a Olimpiadei de Geografie: două premii III, două premii speciale și o mențiune.

În acest an, elevii vasluieni calificați la faza națională a Olimpiadei de Geografie au obținut premii importante, clasând județul între primele cinci din țară. Astfel, Ionuț Șorea a obținut o mențiune, apoi a ratat la mustață un loc în lotul României în vederea participării la Olimpiada Internațională (Polonia), unde țara noastră deține supremația, anul trecut câștigând trei medalii de aur și una de argint. El este elev în clasa a XI-a la Liceul “Nicolae Iorga” Negrești, având-o ca îndrumătoare pe profesoara Lenuța Vasiliu.

La clasa a VIII-a, Valentin Valentin Funaru, de la Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, profesor îndrumător Cristina Oprea, a obținut premiul III. La clasa a noua, Andreea Stan, de la același liceu, a obținut premiul special. Tot de la colegiul național bârlădean, Cosmin Ștefan Pricopi a primit premiul III la clasa a zecea. El este pregătit de profesoara Cristina Oprea.

La clasa a XI-a, Nicușor Nechita, de la Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui, având-o ca îndrumător pe profesoara Simona Arhire, a obținut premiul special.

Vasluiul a mai fost reprezentat la faza națională de Vlad Alexandru Amihăesei, de la Liceul “Emil Racoviță” Vaslui, elev în clasa a XII-a. El este pregătit de profesorul Dumitru Stoian.

Județul Vaslui a obținut rezultate deosebite la faza națională a Olimpiadei de Geografie: două premii III, două premii speciale și o mențiune. În acest an, elevii vasluieni calificați la faza națională a Olimpiadei de Geografie au obținut premii importante, clasând județul între primele cinci din țară. Astfel, Ionuț Șorea a obținut o mențiune, apoi a ratat la mustață un loc în lotul României în vederea participării la Olimpiada Internațională (Polonia), unde țara noastră deține supremația, anul trecut câștigând trei medalii de aur și una de argint. El este elev în clasa a XI-a la Liceul “Nicolae Iorga” Negrești, având-o ca…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Cosmin Stefan Pricochi

    de fapt tin sa precizez ca numele meu corect este Pricochi si nu „Pricopi”

%d blogeri au apreciat: