Home » Social » Pensionar călcat de tren în Gara Bârlad: Omorât de Florii

Pensionar călcat de tren în Gara Bârlad: Omorât de Florii

Un septuagenar din Bârlad și-a pierdut viața în duminica Floriilor, după ce a fost călcat de tren în timp ce traversa calea ferată chiar în Stația CFR Bârlad. Bătrânul era cunoscut cu afecțiuni psihice.

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 77 de ani, din Bârlad. Omul și-a pierdut viața după ce a fost călcat de un tren în stația CFR din localitate. Tragicul eveniment s-a petrecut în duminica Floriilor, puțin după ora 18.30.

Potrivit martorilor, pensionarul traversa calea ferată pe pasaj, de la linia I la linia II, fără să se asigure. Exact în acel moment, trenul InterRegio 1666 Iași – București intra în gară și l-a lovit puternic în zona capului. Bătrânul a rămas încarcerat sub vagonul al doilea al garniturii, fiind nevoie de intervenția pompierilor din cadrul Detașamentului Bârlad pentru a-l scoate de sub tren.

Polițiștii de la Postul Transporturi Feroviare s-au sesizat și au anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Serviciul de Ambulanță Județean.

„Bărbatul lovit de tren a fost identificat de polițiști. Avea 77 de ani și era domiciliat în Bârlad. Nu este luată în calcul varianta sinuciderii, ci a fost un accident. Victima nu a sesizat că trenul a intrat în gară când a vrut să traverseze și de aceea a fost lovită”, ne-a declarat subcomisar Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

După ce bărbatul, intrat în stop-cardiorespirator, a fost descarcerat și transferat cu targa până la ambulanță, echipajul medical a început manevrele de resuscitare. După mai mult de o oră, l-a transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad. Din nefericire, după circa 40 de minute de la prezentarea la Compartimentul de Primire Urgențe, medicii s-au văzut nevoiți să declare decesul.

„Bărbatul a fost adus la noi în jurul orei 20. Cel mai important traumatism a fost fractura de os frontal cu înfundare, însă a fost diagnosticat și cu multiple fracturi costale și fractură de bazin”, ne-a spus Adrian Gheorghiu, asistent în cadrul spitalului bârlădean.

Vârstnicul figura în evidențele unității medicale cu numeroase prezentări și chiar cu câteva internări la secția de psihiatrie.

Un septuagenar din Bârlad și-a pierdut viața în duminica Floriilor, după ce a fost călcat de tren în timp ce traversa calea ferată chiar în Stația CFR Bârlad. Bătrânul era cunoscut cu afecțiuni psihice. Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 77 de ani, din Bârlad. Omul și-a pierdut viața după ce a fost călcat de un tren în stația CFR din localitate. Tragicul eveniment s-a petrecut în duminica Floriilor, puțin după ora 18.30. Potrivit martorilor, pensionarul traversa calea ferată pe pasaj, de la linia I la linia II, fără să se asigure. Exact în acel moment, trenul InterRegio 1666 Iași…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: