Home » Sport » S-au răzbunat în campionat

S-au răzbunat în campionat

Puștii Vasluiului au învins în campionatul republican de juniori C și sunt favoriți să se califice în etapa zonală a competiției.

Lazăr, Epure și Mocanu au fost la un pas de a debuta pe prima scenă fotbalistică a țării. Trimiși ca variantă de urgență în Ghencea, juniorii Vasluiului nu au mai făcut pasul către fotbalul mare, urmărind de la lojă victoria idolilor lor în fața Stelei.

A doua zi, junii vasluieni au evoluat în campionatul republican pentru juniori C, oferind un adevărat spectacol în fața FC Tămășanu Bârlad, echipă pe care au învins-o cu scorul de 6-1, grație golurilor marcate de Rareș Lazăr (două), Mocanu (două), Epure și Chipcea. Cu acest rezultat, Sporting Vaslui a egalat-o la puncte pe FC Tămășanu, iar meciul decisiv pentru calificarea la turneul zonal va avea loc la Bârlad, juniorii vasluieni având nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate pentru a merge mai departe.

“Am preluat echipa în iarnă, când era la minus șase puncte față de Tămășanu. Acum am egalat liderul și avem cele mai mari șanse de a merge mai departe în competiție. }in să-i felicit pe jucători pentru modul cum au gestionat jocurile din partea a doua a fazei județene”, a declarat Constantin Petrea, antrenorul juniorilor C de la Sporting Vaslui.

Puștii Vasluiului au învins în campionatul republican de juniori C și sunt favoriți să se califice în etapa zonală a competiției. Lazăr, Epure și Mocanu au fost la un pas de a debuta pe prima scenă fotbalistică a țării. Trimiși ca variantă de urgență în Ghencea, juniorii Vasluiului nu au mai făcut pasul către fotbalul mare, urmărind de la lojă victoria idolilor lor în fața Stelei. A doua zi, junii vasluieni au evoluat în campionatul republican pentru juniori C, oferind un adevărat spectacol în fața FC Tămășanu Bârlad, echipă pe care au învins-o cu scorul de 6-1, grație golurilor marcate…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: