Home » Invatamant » Școala vasluiană de muzică a confirmat din nou: Rezultate de senzație

Școala vasluiană de muzică a confirmat din nou: Rezultate de senzație

Alexandra Roxana Pînzaru a obținut trofeul Adolescentul la Festivalul “Lucky Kids” Roman, iar Daria Petrina Crețu a venit acasă cu premiul I de la Festivalul “Magia Muzicii” Focșani.

Elevii profesorului Alin Bulboacă, de la Palatul copiilor Vaslui, s-au întors cu noi premii de la festivalurile naționale de muzică ușoară. Cea mai importantă distincție a fost obținută de Alexandra Roxana Pînzaru. Vasluianca de numai 13 ani a obținut Trofeul Adolescentul la Festivalul național “Lucky Kids” de la Roman.

“A fost o experiență frumoasă pentru mine. Nu mă așteptam să obțin trofeul, mai ales că am concurat în condiții nu tocmai propice, fiind răcită. Este o încununare a muncii mele și sper să obțin și alte premii”, a declarat Alexandra Roxana Pînzaru.

Daria Petrina Crețu are nouă ani și s-a întors acasă cu premiul I de la Festivalul “Magia Muzicii” de la Focșani. Solista l-a impresionat pe președintele juriului, Mihai Trăistariu, care i-a oferit un loc direct în finala concursului “Campionii muzicii”.

“Este o mândrie pentru mine. Îmi doresc să nu mă opresc aici”, ne-a spus Daria Crețu.

Vasluianca a mai obținut în ultima perioadă medalia de aur și premiul I la Concursul “Provocarea talentelor” de la Bacău, iar la Festivalul “Ghiocelul de argint” de la Bârlad a obținut tot premiul I.

Profesorul Alin Bulboacă le-a lăudat pe elevele sale: “Sunt două rezultate de excepție și țin să le felicit pe fete, care sunt talentate și sunt convins că vor confirma în continuare”.

Alexandra Roxana Pînzaru a obținut trofeul Adolescentul la Festivalul “Lucky Kids” Roman, iar Daria Petrina Crețu a venit acasă cu premiul I de la Festivalul “Magia Muzicii” Focșani. Elevii profesorului Alin Bulboacă, de la Palatul copiilor Vaslui, s-au întors cu noi premii de la festivalurile naționale de muzică ușoară. Cea mai importantă distincție a fost obținută de Alexandra Roxana Pînzaru. Vasluianca de numai 13 ani a obținut Trofeul Adolescentul la Festivalul național “Lucky Kids” de la Roman. “A fost o experiență frumoasă pentru mine. Nu mă așteptam să obțin trofeul, mai ales că am concurat în condiții nu tocmai propice,…

Review Overview

User Rating: 0.8 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: