Home » Sport » Antal, în vizorul lui Olympiakos
Liviu Antal

Antal, în vizorul lui Olympiakos

Golgheterul Vasluiului, Liviu Antal, a intrat în atenția clubului elen Olympiakos Pireu, campioana Greciei interesându-se de jucător după meciul cu Steaua.

Liviu Antal a intrat din nou în atenția unor cluburi din străinătate. Mijlocașul vasluienilor i-a încântat pe grecii de la Olympiakos Pireu, care veniseră de fapt să-l monitorizeze pe stelistul Cristi Tănase, numai că acesta a jucat penibil în partida cu FC Vaslui.

Chiar dacă nu a marcat în Ghencea, jucătorul vasluian a făcut o partidă excelentă, fiind și coautor la golul lui Mike Temwanjera. Antal are 26 de partide bifate în acest sezon, în care a marcat 11 goluri și a furnizat patru pase de gol. El nu trece însă prin cea mai bună perioadă, anul acesta neavând niciun gol marcat în opt meciuri disputate.

Fotbalistul a fost la un pas de un transfer în străinătate în stagiul de pregătire din Antalya, rușii de la Anji dorind să-l achiziționeze, însă negocierile au fost sistate. Vasluienii au cerut atunci 1,5 milioane de euro pe jucător.

Golgheterul Vasluiului, Liviu Antal, a intrat în atenția clubului elen Olympiakos Pireu, campioana Greciei interesându-se de jucător după meciul cu Steaua. Liviu Antal a intrat din nou în atenția unor cluburi din străinătate. Mijlocașul vasluienilor i-a încântat pe grecii de la Olympiakos Pireu, care veniseră de fapt să-l monitorizeze pe stelistul Cristi Tănase, numai că acesta a jucat penibil în partida cu FC Vaslui. Chiar dacă nu a marcat în Ghencea, jucătorul vasluian a făcut o partidă excelentă, fiind și coautor la golul lui Mike Temwanjera. Antal are 26 de partide bifate în acest sezon, în care a marcat 11…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: