Home » Justitie » Contrabandistul din Băcești

Contrabandistul din Băcești

Cadrele Secției de Poliție Rurală 6 Negrești și Postului de Poliție Băcești au descoperit un mic depozit de tutun în casa unui localnic. Polițiștii au ridicat în vederea confiscării aproape 4.000 de pachete cu țigări, netimbrate sau cu timbru de Ucraina. Contrabandistul, Cristinel Pădurariu, a afirmat că a achiziționat țigările de la o persoană din județul Iași, în scopul comercializării în localitatea de domiciliu. În cauză a fost întocmit dosar penal.

„Colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, constituie infracțiunea de contrabandă, iar pedeapsa prevăzută de Legea 86/2006 este închisoarea de la doi la șapte ani și interzicerea unor drepturi”, a declarat subcomisar Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cadrele Secției de Poliție Rurală 6 Negrești și Postului de Poliție Băcești au descoperit un mic depozit de tutun în casa unui localnic. Polițiștii au ridicat în vederea confiscării aproape 4.000 de pachete cu țigări, netimbrate sau cu timbru de Ucraina. Contrabandistul, Cristinel Pădurariu, a afirmat că a achiziționat țigările de la o persoană din județul Iași, în scopul comercializării în localitatea de domiciliu. În cauză a fost întocmit dosar penal. „Colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: