Home / Justitie / Moldoveni prinși de două ori încercând să intre ilegal în România

Moldoveni prinși de două ori încercând să intre ilegal în România

Cadrele Sectorului Poliției de Frontieră (SPF) Fălciu au depistat, cu ajutorul sistemului de supraveghere care funcționează pe principiul termoviziunii, trei bărbați care au încercat să intre ilegal în România. Joi dimineață, în jurul orei 3, polițistul care desfășura o misiune cu autospeciala de supraveghere a observat, pe direcția localității de frontieră Bogdănești, un grup de persoane care nu-și justificau prezența în zonă.

În scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj care a procedat la interceptare. La vederea polițiștilor, persoanele vizate au încercat să fugă. În urma activităților specifice, desfășurate împreună cu autoritățile moldovene, s-a reușit reținerea celor în cauză. S-a stabilit că sunt aceiași cetățeni moldoveni depistați pe 31 martie de polițiștii din cadrul SPF Oancea în timp ce încercau să intre ilegal în România. Cercetările continuă.

Cadrele Sectorului Poliției de Frontieră (SPF) Fălciu au depistat, cu ajutorul sistemului de supraveghere care funcționează pe principiul termoviziunii, trei bărbați care au încercat să intre ilegal în România. Joi dimineață, în jurul orei 3, polițistul care desfășura o misiune cu autospeciala de supraveghere a observat, pe direcția localității de frontieră Bogdănești, un grup de persoane care nu-și justificau prezența în zonă. În scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj care a procedat la interceptare. La vederea polițiștilor, persoanele vizate au încercat să fugă. În urma activităților specifice, desfășurate împreună cu autoritățile moldovene, s-a reușit reținerea celor în…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

Noutăți legislative din domeniul fiscal, explicate pentru contribuabilii vasluieni

Joi, la sediul Administrației Județene ...

Fostul subprefect Sergiu Marian, eliberat condiționat de Judecătoria Vaslui. DNA a contestat din nou măsura

Fostul subprefect Sergiu Marian a ...

%d blogeri au apreciat: