Home » Sport » Temwanjera, mai tare decât Demollari
Mike Temwanjera

Temwanjera, mai tare decât Demollari

Mike Temwanjera a devenit al patrulea marcator străin din Liga I, topul fiind condus de un fost jucător al Vasluiului, brazilianul Wesley.

Reușita din meciul cu Steaua l-a propulsat pe Mike Temwanjera pe poziția a patra în topul marcatorilor străini din istoria Ligii I, reușind să-l depășească pe Demollari. Albanezul, acum în vârstă de 49 de ani, a fost multă vreme liderul acestui clasament, cu 36 de goluri în 100 de meciuri.

Între timp, lider a devenit Wesley Lopez, fosta vedetă a Vasluiului, cu 61 de goluri marcate în prima ligă din România. El este secondat de Kapetanos, grecul având 48 de reușite. Podiumul este completat de un alt brazilian, Eric, cu 41 de goluri.

Atacantul din Zimbabwe mai are nevoie de trei goluri pentru a trece în fața lui Eric de Oliveira. Temwanjera are 168 de meciuri jucate în Liga I, el transferându-se la Vaslui în februarie 2007. În acest sezon, jucătorul galben-verzilor are doar trei goluri marcate.

Mike Temwanjera a devenit al patrulea marcator străin din Liga I, topul fiind condus de un fost jucător al Vasluiului, brazilianul Wesley. Reușita din meciul cu Steaua l-a propulsat pe Mike Temwanjera pe poziția a patra în topul marcatorilor străini din istoria Ligii I, reușind să-l depășească pe Demollari. Albanezul, acum în vârstă de 49 de ani, a fost multă vreme liderul acestui clasament, cu 36 de goluri în 100 de meciuri. Între timp, lider a devenit Wesley Lopez, fosta vedetă a Vasluiului, cu 61 de goluri marcate în prima ligă din România. El este secondat de Kapetanos, grecul având…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: