Home » Sports » Jucătorii galben-verzi au reintrat în grevă: Dezastru la FC Vaslui!

Jucătorii galben-verzi au reintrat în grevă: Dezastru la FC Vaslui!

Ieri, jucătorii de la FC  Vaslui au refuzat să se antreneze întrucât conducerea clubului nu și-a onorat promisiunile făcute înainte de jocul cu Steaua. Toți sunt dispuși să depună memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract!

Soarta FC Vaslui pare a fi pecetluită. Sunt șanse mari ca din vară fotbalul vasluian să dispară de pe harta ligii I. Adrian Porumboiu și administratorul clubului, Ciprian Damian, par a nu mai fi interesați de soarta echipei. Cei doi au încheiat un pact de neagresiune, după ce s-au acuzat reciproc zile bune, dar fotbaliștii vasluieni au rămas în voia sorții.

Ieri, jucătorii pregătiți de Liviu Ciobotariu au refuzat să se antreneze. Ei primiseră promisiuni din partea conducerii clubului că până ieri li se vor achita o parte din restanțe, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Dovadă că galben-verzii au intrat pe terenul de antrenament, însă după zece minute l-au anunțat pe tehnician că revin la vestiare și nu vor mai participa la ședințele de pregătire, dacă nu vor primi banii cuveniți.

“Situația nu s-a schimbat și nici nu știu ce să mai zic. Sper ca la meciul cu Corona (de sâmbătă – n.r.) să fim pe teren”, a spus Liviu Ciobotariu.

În afară de faptul că nu și-au primit restanțele salariale, o parte dintre jucători riscă să fie evacuați din apartamentele închiriate. Aceștia au fost somați de proprietari să ajungă la zi cu chiria, altfel vor fi dați afară.

Ținând cont de faptul că nu se întrevede o revenire la normalitate, jucătorii sunt deciși să depună memorii la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) pentru a deveni liberi de contract.

Ieri, jucătorii de la FC  Vaslui au refuzat să se antreneze întrucât conducerea clubului nu și-a onorat promisiunile făcute înainte de jocul cu Steaua. Toți sunt dispuși să depună memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract! Soarta FC Vaslui pare a fi pecetluită. Sunt șanse mari ca din vară fotbalul vasluian să dispară de pe harta ligii I. Adrian Porumboiu și administratorul clubului, Ciprian Damian, par a nu mai fi interesați de soarta echipei. Cei doi au încheiat un pact de neagresiune, după ce s-au acuzat reciproc zile bune, dar fotbaliștii vasluieni au rămas în voia sorții. Ieri,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: