Home » Sport » Oază vasluiană la Honved

Oază vasluiană la Honved

Încă doi juniori de la LPS Vaslui au ajuns în curtea academiei de fotbal de la Honved Budapesta.

Se îngroașă numărul vasluienilor aflați la academia de fotbal de la Honved Budapesta. După Chirilă, plecat încă din iarnă la formația ungară, alți doi juniori care provin de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui vor ajunge în curtea acestui club. Este vorba despre Târșă și Irimia, antrenați în prezent de profesorul Constantin Petrea. Cei doi i-au încântat pe șefii de la Honved, aceștia dorind să-i aducă la echipă încă din vacanța de primăvară. S-a decis însă ca ei să ajungă în Ungaria abia din vară.

“Este mare păcat că Vasluiul pierde juniori de valoare. Cei doi jucători sunt titulari de drept la echipă, marcând aproape meci de meci în liga a patra”, a spus Constantin Petrea.

Încă doi juniori de la LPS Vaslui au ajuns în curtea academiei de fotbal de la Honved Budapesta. Se îngroașă numărul vasluienilor aflați la academia de fotbal de la Honved Budapesta. După Chirilă, plecat încă din iarnă la formația ungară, alți doi juniori care provin de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui vor ajunge în curtea acestui club. Este vorba despre Târșă și Irimia, antrenați în prezent de profesorul Constantin Petrea. Cei doi i-au încântat pe șefii de la Honved, aceștia dorind să-i aducă la echipă încă din vacanța de primăvară. S-a decis însă ca ei să ajungă în…

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

One comment

  1. Ne trebuie jucatori romani la fc vaslui. si mai bine daca sunt din judet!

%d blogeri au apreciat: