Home » Sport » Ploaia a sabotat fotbalul

Ploaia a sabotat fotbalul

Ultima etapă a ligii a patra la fotbal a fost sabotată de ploaie, două dintre meciuri fiind reprogramate pentru 1 mai.

Etapa a 16-a a ligii a patra la fotbal a adus o ploaie de goluri, însă două partide nu s-au disputat din cauza terenurilor impracticabile, îmbibate cu apă. Cele două jocuri au fost reprogramate pentru 1 mai.

Scorul etapei a fost înregistrat la Șuletea, unde Vitis din localitate a învins FDR Tutova cu scorul de 14-2. Apoi, Olimpia Stănilești a câștigat în fața echipei Multim Perieni cu scorul de 8-0. Surpriza etapei a venit de la Muntenii de Jos, unde lidera, FC Gârceni, a remizat în fața echipei gazdă.

De remarcat faptul că LPS 1 Vaslui s-a impus pe terenul celor de la Dinamic Boțești cu scorul de 4-1, grație golurilor marcate de Târșă (trei) și Raul Irimia.

Rezultatele etapei: Seria I: LPS 2 Vaslui-Vulturul Bălteni 2-3; Voința Ștefan cel Mare-Smart Negrești amânat; AS Victoria Muntenii de Jos-FC Gârceni 2-2; Dinamic Boțești-LPS 1 Vaslui 1-4; FC Lipovăț-FC Victoria Muntenii de Jos 3-0; Viitorul Rebricea-Sporting II Vaslui Zăpodeni 4-1. Seria a II-a: Olimpia Stănilești-Multim Perieni 8-0; Podgoria Oltenești-Iulius Bogdănești 3-1; Flacăra Murgeni-Juventus Fălciu amânat; Gloria Puiești-Foresta Zorleni 0-3; Vitis Șuletea-FDR Tutova 14-2; Unirea Banca-Gloria Lunca Banului 2-3.

Ultima etapă a ligii a patra la fotbal a fost sabotată de ploaie, două dintre meciuri fiind reprogramate pentru 1 mai. Etapa a 16-a a ligii a patra la fotbal a adus o ploaie de goluri, însă două partide nu s-au disputat din cauza terenurilor impracticabile, îmbibate cu apă. Cele două jocuri au fost reprogramate pentru 1 mai. Scorul etapei a fost înregistrat la Șuletea, unde Vitis din localitate a învins FDR Tutova cu scorul de 14-2. Apoi, Olimpia Stănilești a câștigat în fața echipei Multim Perieni cu scorul de 8-0. Surpriza etapei a venit de la Muntenii de Jos,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile