Home » Social » 77 de locuri de muncă

77 de locuri de muncă

În perioada 18-24 aprilie, sunt disponibile 77 de posturi vacante, cu 19 mai puține față de săptămâna trecută. Cele mai multe sunt în Vaslui, iar cele mai puține în Huși.

În perioada 17-24 aprilie, prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui, se caută 77 de salariați. Pentru șomerii cu studii superioare sunt disponibile două posturi (kinoterapeut și manager marketing), iar pentru persoanele cu studii medii și profesionale sunt vacante 75 de locuri de muncă, în meserii precum: secretară, confecționer articole din piele și înlocuitori, barman, mecanic agricol, mecanic vulcanizare, zidar restaurator, faianțar, infirmier/infirmieră, călcătoreasă, muncitor necalificat în agricultură, muncitor necalificat în confecții, îngrijitor spații verzi.

Potrivit AJOFM Vaslui, 31 dintre cele 77 de posturi sunt în Vaslui, 27 în Bârlad și 19 în Huși. Relații suplimentare se pot obține la telefon 0235/318.184.

În perioada 18-24 aprilie, sunt disponibile 77 de posturi vacante, cu 19 mai puține față de săptămâna trecută. Cele mai multe sunt în Vaslui, iar cele mai puține în Huși. În perioada 17-24 aprilie, prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui, se caută 77 de salariați. Pentru șomerii cu studii superioare sunt disponibile două posturi (kinoterapeut și manager marketing), iar pentru persoanele cu studii medii și profesionale sunt vacante 75 de locuri de muncă, în meserii precum: secretară, confecționer articole din piele și înlocuitori, barman, mecanic agricol, mecanic vulcanizare, zidar restaurator, faianțar, infirmier/infirmieră, călcătoreasă, muncitor necalificat în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: