Home » Sport » Merg în Turcia
Maria Ifteni

Merg în Turcia

Vasluiencele Maria Ifteni și Iasmina Mocanu vor concura la Jocurile internaționale ale tinerelor speranțe olimpice, de la Konya (Turcia), în perioada 19-24 aprilie.

Vasluiul are din nou reprezentare internațională. De această dată, atletele Liceului cu Program Sportiv vor concura la Jocurile internaționale ale tinerelor speranțe olimpice, de la Konya (Turcia), competiție care va avea loc în perioada 19-24 aprilie.

Prima va intra în concurs Iasmina Mocanu. Sportiva pregătită de profesoara Doina Crețu va concura în proba de 1.500 de metri, programată luni, 21 aprilie.

A doua zi, va fi la startul probei de 800 de metri și cea de-a doua reprezentantă a Vasluiului, Maria Ifteni. Sportiva pregătită de Viorica Pintilie și Elena Bogos trece printr-o perioadă foarte bună, după ce s-a impus în competițiile naționale de sală din acest an.

Ambele sportive speră să aibă evoluții excelente și să fie pe podiumul competiției. Cele două atlete sunt familiarizate cu întrecerea de la Konya, unde au participat și în anii trecuți.

Vasluiencele Maria Ifteni și Iasmina Mocanu vor concura la Jocurile internaționale ale tinerelor speranțe olimpice, de la Konya (Turcia), în perioada 19-24 aprilie. Vasluiul are din nou reprezentare internațională. De această dată, atletele Liceului cu Program Sportiv vor concura la Jocurile internaționale ale tinerelor speranțe olimpice, de la Konya (Turcia), competiție care va avea loc în perioada 19-24 aprilie. Prima va intra în concurs Iasmina Mocanu. Sportiva pregătită de profesoara Doina Crețu va concura în proba de 1.500 de metri, programată luni, 21 aprilie. A doua zi, va fi la startul probei de 800 de metri și cea de-a doua…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: