Home / Sport / Polițist vasluian, campion național la lupte
Petronel Huzum

Polițist vasluian, campion național la lupte

Un agent din cadrul Departamentului de Protecție și Intervenție Rapidă (DPIR) Vaslui a devenit campion național la lupte full contact pentru al doilea an consecutiv.

Săptămâna trecută, în municipiul Bacău, s-a desfășurat Campionatul Ministerului Afacerilor Interne de lupte full contact – Unifight 2014.Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui a fost reprezentat de doi agenți, care s-au întors cu o medalie de aur și una de argint.

Pentru al doilea an consecutiv, agentul șef principal Petronel Huzum a devenit campion național la categoria 95 kg. De altfel, în anul 2013, polițistului i-a fost acordat premiul de „cel mai bun sportiv” al IPJ Vaslui.

La prima sa participare la Unifight, agentul principal Ionuț Sebastian Pânzaru a obținut locul al II-lea la categoria 80 de kg.

Competiția de Unifight, desprinsă din disciplina pentatlonului militar, reprezintă un sistem sportiv dinamic, antrenant, inclus în pregătirea profesională a membrilor din structurile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne, care permite antrenarea complexă a tuturor calităților fizice și abilităților în lupta corp la corp. La ediția din acest an au participat 88 de sportivi, care au reprezentat Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră. Concursul s-a desfășurat pe opt categorii de greutate, la stilurile light și full. Sportivii au avut de parcurs două etape de anduranță – o pistă cu obstacole, urmată de lupta liberă în ring (folosind tehnici și procedee de lovire, proiectare și luptă la sol), conform regulamentului Federației Internaționale de Unifight.

Un agent din cadrul Departamentului de Protecție și Intervenție Rapidă (DPIR) Vaslui a devenit campion național la lupte full contact pentru al doilea an consecutiv. Săptămâna trecută, în municipiul Bacău, s-a desfășurat Campionatul Ministerului Afacerilor Interne de lupte full contact - Unifight 2014.Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui a fost reprezentat de doi agenți, care s-au întors cu o medalie de aur și una de argint. Pentru al doilea an consecutiv, agentul șef principal Petronel Huzum a devenit campion național la categoria 95 kg. De altfel, în anul 2013, polițistului i-a fost acordat premiul de „cel mai bun sportiv”…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: