Home » Social » Săracii primesc alimente de la Primăria Vaslui

Săracii primesc alimente de la Primăria Vaslui

De sărbători, necăjiții din municipiul Vaslui vor avea o masă decentă. De la cantina de ajutor social, care va fi închisă timp de trei zile, ei vor primi pachete cu hrană rece: carne de pui, ulei, zahăr, ouă, cozonac.

”Conform Legii 208, acordăm servicii la Cantina de Ajutor Social unui număr de aproximativ 230 de persoane. Acestea vor primi în săptămâna mare masa conform programului pe care îl avem până vineri, urmând ca pentru sâmbătă, duminică și luni să primească un pachet cu hrană rece. Prima masă caldă va putea fi luată în ziua de marți”, a declarat viceprimarul Sorin Radu.

Serviciile cantinei se prestează gratuit pentru persoanele care nu au venituri sau ale căror venituri sunt sub 142 de lei.

“Veniturile scăzute ale populației municipiului Vaslui, creșterea progresivă a costurilor de întreținere a locuinței, a prețului alimentelor și medicamentelor, extinderea sărăciei care afectează familiile al căror buget devine insuficient pentru acoperirea nevoilor de bază, schimbările înregistrate în structura familiei, a stilului de viață, limitarea suportului familial, toate acestea determină creșterea numărului de asistați sociali”, a mai spus viceprimarul.

De sărbători, necăjiții din municipiul Vaslui vor avea o masă decentă. De la cantina de ajutor social, care va fi închisă timp de trei zile, ei vor primi pachete cu hrană rece: carne de pui, ulei, zahăr, ouă, cozonac. ”Conform Legii 208, acordăm servicii la Cantina de Ajutor Social unui număr de aproximativ 230 de persoane. Acestea vor primi în săptămâna mare masa conform programului pe care îl avem până vineri, urmând ca pentru sâmbătă, duminică și luni să primească un pachet cu hrană rece. Prima masă caldă va putea fi luată în ziua de marți”, a declarat viceprimarul Sorin…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: