Home » Sport » Ultimul test înainte de derby

Ultimul test înainte de derby

HC Vaslui va susține astăzi o ultimă partidă de verificare înainte de marele meci cu CSM Călărași, întâlnind de la ora 12 vicecampioana Știința Municipal Bacău.

HC Vaslui încheie seria jocurilor amicale cu un ultim test cu vicecampioana Știința Municipal Bacău. Partida este programată astăzi, de la ora 12, pe terenul formației băcăuane.

Elevii antrenorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma mai au la dispoziție ceva mai mult de două săptămâni până la marele meci cu CSM Călărași și vor să-și pună la punct jocul, astfel încât să dea lovitura pe terenul principalei contracandidate la promovare. Până acum, vasluienii au participat la un turneu internațional la Chișinău, unde au câștigat trofeul, după trei victorii din tot atâtea jocuri, apoi au avut o evoluție bună în “dubla” cu HC Odorhei. Doar în amicalul cu Știința II Bacău, ei au jucat superficial.

După întâlnirea de la Bacău, HC Vaslui va avea trei zile de pauză, urmând ca joi, 24 martie, să dispute un nou joc în campionat, întâlnind în deplasare HC Buzău.

HC Vaslui va susține astăzi o ultimă partidă de verificare înainte de marele meci cu CSM Călărași, întâlnind de la ora 12 vicecampioana Știința Municipal Bacău. HC Vaslui încheie seria jocurilor amicale cu un ultim test cu vicecampioana Știința Municipal Bacău. Partida este programată astăzi, de la ora 12, pe terenul formației băcăuane. Elevii antrenorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma mai au la dispoziție ceva mai mult de două săptămâni până la marele meci cu CSM Călărași și vor să-și pună la punct jocul, astfel încât să dea lovitura pe terenul principalei contracandidate la promovare. Până acum, vasluienii au participat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: