Home » Sport » Așteptat la Steaua
Liviu Antal

Așteptat la Steaua

Lucian Sânmărtean i-a pus o vorbă bună la Steaua golgheterului Ligii I, Liviu Antal, și speră ca din sezonul următor să joace împreună.

Lucian Sânmărtean speră să joace din nou alături de Liviu Antal. Fostul căpitan al Vasluiului i-a pus “pile” golgheterului Ligii I, în ideea ca din vară acesta să vină la Steaua.

“Îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Dacă se va putea, probabil o să fiu lângă el, vom vedea.Oricum, mi-ar plăcea să mă transfer la o echipă competitivă, care să se bată la campionat. Steaua este una dintre echipele de top, cea mai bună din România în acest moment, dar nu vreau să vorbesc prea multe pentru că în momentul de față nu sunt concrete lucrurile”, a spus Antal.

Mijlocașul vasluienilor are 13 goluri marcate în acest sezon.

Lucian Sânmărtean i-a pus o vorbă bună la Steaua golgheterului Ligii I, Liviu Antal, și speră ca din sezonul următor să joace împreună. Lucian Sânmărtean speră să joace din nou alături de Liviu Antal. Fostul căpitan al Vasluiului i-a pus “pile” golgheterului Ligii I, în ideea ca din vară acesta să vină la Steaua. “Îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Dacă se va putea, probabil o să fiu lângă el, vom vedea.Oricum, mi-ar plăcea să mă transfer la o echipă competitivă, care să se bată la campionat. Steaua este una dintre echipele de top, cea mai bună din România în acest…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: