Home » Sport » “Echipa are nevoie de susținere”
Liviu Ciobotariu

“Echipa are nevoie de susținere”

Antrenorul Liviu Ciobotariu trage un nou semnal de alarmă pentru a salva echipa de la pieire.

Liviu Ciobotariu a ținut să-i felicite pe jucătorii săi după ce au obținut cea mai clară victorie din istoria echipei și a tras un nou semnal de alarmă în speranța că Vasluiul va rămâne în Liga I și în sezonul următor: “A fost cel mai bun joc al nostru din campionat. Ne-am dorit foarte mult victoria pentru a ne menține în luptă pentru poziția a patra. Jucătorii s-au descătușat și sunt foarte bucuros pentru rezultat. Aveam și o revanșă de luat, având în vedere că în tur am pierdut. Am reușit să le facem o bucurie suporterilor, cărora le mulțumesc fiindcă au fost alături de noi. Încă o dată echipa mea a dat dovadă de caracter. Îmi doresc mult ca echipa să fie sprijinită financiar. Nu mai este un secret, știe toată lumea că echipa trece prin momente mai puțin plăcute, ar fi păcat să nu mai fie susținută».

Antrenorul a afirmat că este foarte greu să motiveze jucătorii în astfel de condiții: “E o echipă frumoasă, un grup unit, dar lucrurile nu mai depind de noi. E greu de lucrat cu un grup nemulțumit, e greu de motivat echipa în astfel de condiții. Păcat că nu intervine cineva să dea o mână de ajutor”.

Antrenorul Liviu Ciobotariu trage un nou semnal de alarmă pentru a salva echipa de la pieire. Liviu Ciobotariu a ținut să-i felicite pe jucătorii săi după ce au obținut cea mai clară victorie din istoria echipei și a tras un nou semnal de alarmă în speranța că Vasluiul va rămâne în Liga I și în sezonul următor: “A fost cel mai bun joc al nostru din campionat. Ne-am dorit foarte mult victoria pentru a ne menține în luptă pentru poziția a patra. Jucătorii s-au descătușat și sunt foarte bucuros pentru rezultat. Aveam și o revanșă de luat, având în vedere…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile