Home » Sport » FC Vaslui – Corona Brașov 8-1 (4-1): Scorul deceniului

FC Vaslui – Corona Brașov 8-1 (4-1): Scorul deceniului

FC Vaslui a reușit cea mai clară victorie din istoria clubului. Înscriind opt goluri, galben-verzii au egalat un record vechi de zece ani.

FC Vaslui a zdrobit codașa clasamentului, Corona Brașov, pe care a învins-o cu scorul de 8-1, succes care i-a lăsat fără grai pe ardelenii lui Hârlab. Reușitele vasluienilor le-au aparținut lui Madson, Antal (de două ori), Balaur, Viveiros, Temwanjera (de două ori) și Mușat.

Meciul de la Vaslui a consemnat o serie de recorduri. Au fost marcate nouă goluri, tot atâtea câte se încriseseră în etapa precendentă, în toate cele nouă jocuri!

Totodată, galben-verzii au înregistrat cea mai clară victorie din istoria clubului, Precedenta data din 2011, atunci când vasluienii au învins cu scorul de 5-0 Dacia Mioveni.

FC Vaslui se mândrește și cu faptul că a reușit să egaleze un record care datează de zece ani. Ultima oară când o echipă din prima ligă a reușit să marcheze opt goluri a fost în aprilie 2004, la meciul Poli Timișoara-Steaua, scor 1-8.

Până la meciul cu Corona Brașov, galben-verzii aveau marcate 27 de goluri în tot atâtea etape, ocupând locul 11 în clasamentul celor mai ofensive echipe. După succesul cu 8-1, formația vasluiană a urcat pe locul șase, cu 35 de goluri înscrise.

FC Vaslui a reușit cea mai clară victorie din istoria clubului. Înscriind opt goluri, galben-verzii au egalat un record vechi de zece ani. FC Vaslui a zdrobit codașa clasamentului, Corona Brașov, pe care a învins-o cu scorul de 8-1, succes care i-a lăsat fără grai pe ardelenii lui Hârlab. Reușitele vasluienilor le-au aparținut lui Madson, Antal (de două ori), Balaur, Viveiros, Temwanjera (de două ori) și Mușat. Meciul de la Vaslui a consemnat o serie de recorduri. Au fost marcate nouă goluri, tot atâtea câte se încriseseră în etapa precendentă, în toate cele nouă jocuri! Totodată, galben-verzii au înregistrat cea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: