Home » Administratie » În grafic cu impozitele

În grafic cu impozitele

Vasluienii nu au stat pe gânduri când a fost vorba de a beneficia de reducerea acordată pentru plata integrală a impozitelor și taxelor locale.

Din totalul celor 22 de milioane de lei pe care Primăria Vaslui și-a propus să le încaseze anul acesta de la populație, opt milioane se află deja în vistieria municipalității datorită reducerii (10% persoanele fizice și 5% persoanele juridice) de care beneficiază cei care își achită integral dările pe întregul an până la 31 martie.

„Avem un procent de realizare de aproape 150% la impozite și taxe locale. Foarte multe persoane și-au achitat impozitul pe tot anul până la 31 martie. Sigur că ritmul va scădea în lunile următoare, dar pentru acest termen de plată încasările sunt foarte bune. Acești bani colectați reprezintă pentru noi o sursă bună pentru investițiile din municipiu”, a declarat Eugen Boț, directorul Serviciului Financiar al Primăriei Vaslui.

Vasluienii nu au stat pe gânduri când a fost vorba de a beneficia de reducerea acordată pentru plata integrală a impozitelor și taxelor locale. Din totalul celor 22 de milioane de lei pe care Primăria Vaslui și-a propus să le încaseze anul acesta de la populație, opt milioane se află deja în vistieria municipalității datorită reducerii (10% persoanele fizice și 5% persoanele juridice) de care beneficiază cei care își achită integral dările pe întregul an până la 31 martie. „Avem un procent de realizare de aproape 150% la impozite și taxe locale. Foarte multe persoane și-au achitat impozitul pe tot…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: