Home » Social » Mai mulți bani pentru săraci

Mai mulți bani pentru săraci

În județul Vaslui, numărul familiilor care beneficiază de ajutor social a ajuns, în martie, la 10.476.

„Dacă, în luna martie 2013, în evidențele agenției noastre se aflau 9.976 de beneficiari, se poate observa în acest an o creștere cu 500, situație datorată schimbărilor legislative în domeniu, care au permis mai multor cetățeni aflați în dificultate să fie eligibili pentru acordarea venitului minim garantat”, ne-a declarat Sorin Prepeliță, directorul Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială Vaslui.

Efortul financiar pentru plata ajutorului social a ajuns, în martie, la 2.578.044 de lei. Comunele cu numărul cel mai mare de beneficiari sunt Băcești (411), Dragomirești (306) și Pungești (290), iar la polul opus se situează comunele Fruntișeni (14), Mălușteni (23) și Muntenii de Sus (24).

În județul Vaslui, numărul familiilor care beneficiază de ajutor social a ajuns, în martie, la 10.476. „Dacă, în luna martie 2013, în evidențele agenției noastre se aflau 9.976 de beneficiari, se poate observa în acest an o creștere cu 500, situație datorată schimbărilor legislative în domeniu, care au permis mai multor cetățeni aflați în dificultate să fie eligibili pentru acordarea venitului minim garantat”, ne-a declarat Sorin Prepeliță, directorul Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială Vaslui. Efortul financiar pentru plata ajutorului social a ajuns, în martie, la 2.578.044 de lei. Comunele cu numărul cel mai mare de beneficiari sunt Băcești…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: