Home » Invatamant » Noi premii pentru “Procopiu”

Noi premii pentru “Procopiu”

Elevii Liceului “Ștefan Procopiu” Vaslui s-au întors cu numeroase distincții de la Concursul Național “Educație și Formare prin Creativitate și Inovare”, care s-a desfășurat la Bacău.

Elevii Liceului “Ștefan Procopiu” Vaslui s-au numărat printre premianții Concursului Național “Educație și Formare prin Creativitate și Inovare”, de la Bacău. Ei au obținut un premiu I, un premiu II, un premiu III și două mențiuni.

Cea mai importantă distincție a fost acordată elevilor Gabriel Birdea și Andreia Agafiței – premiul I cu macheta funcțională Braț robotic ARO 1. Locul II a fost atribuit echipajului format din Cristina Corina Croitoru, Cosmina Tudorache și Florina Huhu, care s-a prezentat în concurs cu o rochie proiectată prin programul Gemini CAD, iar locul III a fost obținut de echipajul format din Ionuț Fandel, Florina Buhăescu și Constantin Pașcu, care au prezentat un robot mobil cu braț apucător, botezat Rokey.

Mențiuni au obținut echipajele formate din Lucian Brodoceanu, Eduard Alexa și Cristi Alexa, respectiv Cristian Miron, George Cozma și Alexandru Geles, care au participat la concurs cu o aplicație a circuitelor electrice și ASURO kit pentru dezvoltarea creativității tehnice.

Elevii sunt pregătiți de profesorii Silvia Ionașcu, Maria Ciulei, Adrian Dascălu, Mariana Bacoșcă-Bică, Areta Diaconu, Constantin Dascălu, Luminița Vlonga și Ionel Cucoranu.

Elevii Liceului “Ștefan Procopiu” Vaslui s-au întors cu numeroase distincții de la Concursul Național “Educație și Formare prin Creativitate și Inovare”, care s-a desfășurat la Bacău. Elevii Liceului “Ștefan Procopiu” Vaslui s-au numărat printre premianții Concursului Național “Educație și Formare prin Creativitate și Inovare”, de la Bacău. Ei au obținut un premiu I, un premiu II, un premiu III și două mențiuni. Cea mai importantă distincție a fost acordată elevilor Gabriel Birdea și Andreia Agafiței - premiul I cu macheta funcțională Braț robotic ARO 1. Locul II a fost atribuit echipajului format din Cristina Corina Croitoru, Cosmina Tudorache și Florina…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: