Home / Invatamant / Olimpici merituoși

Olimpici merituoși

La Olimpiada interdisciplinară “Științele Pământului”, care a avut loc la Focșani, Ionuț Șorea, de la Liceul “Nicolae Iorga” Negrești, a obținut un premiu special pentru cel mai bun punctaj la geografie: 50 de puncte din tot atâtea posibile. El este îndrumat de profesorii Lenuța Vasiliu, la geografie, Gabriel Matei, la fizică, Mihaela Dascălu, la chimie, și Elena Ciocan, la biologie.

Călin Pântea, de la Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, a obținut o mențiune specială. El este îndrumat de profesorii Cătălin Angheluță, la fizică, Aura Maricica Tilibașa la chimie, Diana Darie, la biologie, și Monica Biter, la geografie.

La Olimpiada interdisciplinară “Științele Pământului”, care a avut loc la Focșani, Ionuț Șorea, de la Liceul “Nicolae Iorga” Negrești, a obținut un premiu special pentru cel mai bun punctaj la geografie: 50 de puncte din tot atâtea posibile. El este îndrumat de profesorii Lenuța Vasiliu, la geografie, Gabriel Matei, la fizică, Mihaela Dascălu, la chimie, și Elena Ciocan, la biologie. Călin Pântea, de la Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, a obținut o mențiune specială. El este îndrumat de profesorii Cătălin Angheluță, la fizică, Aura Maricica Tilibașa la chimie, Diana Darie, la biologie, și Monica Biter, la geografie.

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Elevii și studenții merituoși din Banca, sprijiniți de Primărie cu burse

Premieră, în rândul primăriilor din județul Vaslui! Peste o ...

In Memoriam C. D. Zeletin, la Academia Bârlădeană

Momente emoționante, duminică 1 Martie, la reuniunea lunară a ...

Mărțișoarele create de copiii de la CSC 2 au ajuns la sute de bârlădeni

Peste 500 de mărțișoare au fost confecționate și valorificate, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: